Haber

Aydın Polisevi’ndeki yangında 3 kişi öldü! (Video)

aydin yanginnnn613

Aydın Polisevi’nde çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti.

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, polisevinin bodrum katındaki poligonda çıkan yangında 2 polis memuru ile aşçının hayatını kaybettiğini açıkladı.

Vali Coş, 11 kişinin de yaralandığını, bunlardan 3’ünün durumunun ağır olduğunu bildirdi.

İşte Valinin açıkladığı detaylar;

[media id=163 width=600 height=340]

Aydın Polisevi’nde, zemin kattaki gaz sıkışması sonucu çıktığı belirtilen yangında, polis memurları Aytekin Yapar ve Halil İbrahim Şeker ile aşçı Fecri Çelik öldü, 12 kişi de yaralandı.

Polis ve sivil personelden oluşan yaklaşık 50 kişinin içerde olduğu sırada çıkan ve büyük paniğe neden olan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle 1.5 saatte söndürüldü.

Albay Şefik Caddesi’nde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü’nün hemen arkasındaki Aydın Polisevi’nde, bugün saat 14.30 sıralarında yanrgın çıktı. Bodrum katında atış poligonu bulunan binada çıkan yangın, kabus dolu anlar yaşattı. Kısa sürede, alevler 5 katlı binanın ikinci katına kadar ulaşırken, Polisevi’nin ana kapısından yayılan simsiyah duman, tüm caddeyi kapladı. Polis ve sivil personelden oluşan yaklaşık 50 kişinin içerde olduğu binaya itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Dikkati Çekenler

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu ve Emniyet Müdürü Tacettin Kurt da Polisevi’nin önüne gelip çalışmaları takip etti, görevlilerden bilgi aldı.
Aydın’da polisevinde yangın

İtfaiyenin 100’e personelle ve Aydın Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurlarının müdahale ettiği yangın, yaklaşık 1.5 saat sonra söndürüldü. Ancak, zemin kattan yükselen siyah dumanlar ekiplere zor anlar yaşattı.

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, yangında polis memurları Aytekin Yapar ve Halil İbrahim Şeker ile aşçı Fecri Çelik’in öldüğünü açıkladı. Vali Coş, yaralıların 2’sinin İzmir’e sevk edilip Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tedaviye alındığı, 10’unun ise Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı söyledi.

Bodrum katında atış poligonu, ilk üç katında idari birimleri ve son iki katında misafirhanelerin bulunduğu Aydın Polisevi’ndeki yangında can kaybı ve yaralananların yanında büyük madde hasar oluştu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

[adrotate group=”58″]

Bir Yorum

  1. Öncelikle vefat eden arkadaşlara allah rahmet eylesin , ailelerine sabır versin ,yaralı arkadaşlara ise ; allah acil şifalar ihsan eylesin

    Acaba ; kapalı alan poligonu olarak polis Evinin Bodrum katına yapılan bu poligonun faliyet izni varmıydı ? Gerekli kontrol ve denetimler yapılmakta mıydı ? poligon müdürü , atış sorumlusu( atış müdürü veya hocası ) ve buna benzer vasıfları taşıyan teknik veya idari kadro mevcutta varmıydı ?.

    İnsan sormadan edemiyor. Özel işletme halinde faaliyet gösterecek polmigonlar için yasal prosedür nerden baksanız bir yıl gibi bir süre sürüyori . Faliyet iznini alana kadar insanı canından bezdiren uygulamalar ile karşılaşıyorken ; iki polis memuru ve bir sivil memurun yanarak can verdiği ve polis evinin bodrum katına inşa edilmiş bir yerin kim veya kimler tarafından denetlendiği veya faaliyet göstermesine izin verildiğini merak etmemek elde değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu