GündemHaberMagazin Haberleri

Oyuncu Atilla Saral Etiler’de bıçaklandı

atilla saral bp

Atilla Saral bıçaklandı!! Eski manken dizi oyuncusu Atilla Saral bıçaklandı. Başarılı oyuncunun Etiler’de yol verme kavgasına karıştığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre Beşiktaş ilçesi Etiler semtinde trafikte yol verme yüzünden çıkan kavgada dizi oyuncusu Atilla Saral bacağından ve sırtından bıçaklandı. Yaralanan Atilla Saral olay yerine gelen ambulansla İstinye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Atilla Saral İstinye Devlet Hastanesinde ayakta tedavisi yapıldıktan sonra Beşiktaş Asayiş Büro Amirliğine gelerek ifade verdi. Saral karakola girişinde basın mensuplarının soruları üzerine olayı anlattı. Saral ” Ben ona bu taraftan geçmesini söyledim. Küfür etti bana neden küfür ediyorsun dedim bir daha küfür etti. Ardından aramızda tartışma çıktı. Sonra arabadan inince de çıkardı bıçağını işte. Her iki bacağımdan bir de sırtımdan bıçakladı. Ne iş yaptığını, kim olduğunu bilmiyorum öğreneceğim şimdi. Sağlık durumum iyi, kötü olan bıçaklama, bıçaklanma. İstanbul her yerde millet gergin, herkes sıkıntılı. Şikayetçi olacağım” dedi.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu