HaberSpor Haberleri

Ali Cansun, Eyüpspor’da ikinci baharını yaşıyor!..

Ali Cansun, Eyüpspor’da ikinci baharını yaşıyor. Beşiktaş’ın altyapısında yetişen, şimdilerde ise Eyüpspor’un başarısı için ter döken Ali Cansun, attığı gollerle takımına hayat veriyor / Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş’ın eski yıldızlarından Ali Cansun Eyüpspor’da attığı birbirinden güzel gollerle takımını sırtlayan adam oldu. Sezonun 4’ncü haftasında Eyüpspor’a son anda imza atan Ali Cansun’un performansı göz kamaştırıyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Kırklareli ve Bucaspor’a attığı gollerle Eyüpspor’u tarihinde ilk kez 3. tura çıkaran Ali Cansun, ayrıca ligde de Adana Demirspor ve Kızılcahamam’a attığı gollerle takımına hayat verdi. Deneyimli oyuncu, “Eyüpspor’a sezonun 4’ncü haftasında son anda imza attım. Tabi sezon başındaki kamplara katılamadığım için takımdan biraz geri kaldım. Ama yılmadan usanmadan çalışarak Eyüpspor formasını giymeye çalıştım. Şans bulduğum her maçta gol atmaya çalıştım” dedi.

Bu grubun en kaliteli takımıyız

Eyüpspor’lu yıldız futbolcu Ali Cansun takımda oyuncu kalitesinin 1 lig ayarında olduğuna değinerek şöyle konuştu; Eğer iç saha bir iki maç kazansaydık ligdeki konumuz çok farklı olurdu. Kızılcahamam maçını kazanarak iç sahada maç kazanamama hastalığından kurtulduk.

Maç esnasında seyircimiz verdiği destek adeta bize doping etkisi yaptı. Maç sonun da Kızılcahamam galibiyetini seyircilerimizle kutlayarak onların gönlünü almaya çalıştık. İyi günde kötü günde bize destek veren taraftarımıza şükranlarımı sunuyorum. Gölü attığımda taraftarlarımıza koşarak sevincimi onlara paylaşmak beni ayrı mutlu etti. Hala play-off umudumuz devam etmesi sevindirici. İnşallah kalan maçlarımızın hepsini kazanarak play-off’a kalacağız.

[adrotate banner=”235″] [adrotate banner=”118″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu