BJK HaberleriHaberSpor Haberleri

Ahmet Nur Çebi; Merk, Beşiktaş maçlarında yorum yapmasın!..

Ahmet Nur Çebi; Merk, Beşiktaş maçlarında yorum yapmasın!.. Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Slaven Bilic’in Lig TV yorumcusu Markus Merk’e gösterdiği tepki hakkında konuştu / Beşiktaş Haberleri

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Çebi, ”Futbol kamuoyuna çağrıda bulunuyorum. Çok değerli emekli hakemlerimiz var. Neden onlar tercih edilmiyor da bir yabancı gelip yorum yapıyor. Motta’yla ilgili yorumda Bilic’in tepkisi çok doğru. Rakipler için ayrı, bizim için farklı yorum yapıyor. Beşiktaş kendisinden çok rahatsız. Tabii ki yayıncı kuruluş bilir; ama biz Markus Merk’in Beşiktaş maçlarında izinli sayılmasını, bizimle ilgili yorum yapmamasını istiyoruz. Onun yerine bir Türk hakem yorumcusunun olması Türk futbolunun hayrına olur” ifadelerini kullandı.

6+2’Yİ KABUL ETMİYORUZ.. TAVRIMIZ NET; 5+3

Çebi, yabancı sayısı ile ilgili ise ”6+2 yabancı kontenjanı kuralını kabul etmiyoruz. Kabul ettiğimiz iddiası doğru değil. Bizim tavrımız net. 5+3 istiyoruz, ama bu uygulama hemen gelecek sezon uygulanmaması gerekir. Zamana yaymak gerekir. 2-3 sezon içerisinde uygulanmalı. Tavrımız net; değişmez” dedi.

[adrotate banner=”282″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu