Gündem

Adana Kozan’da tacizci müdür tutuklandı

tacizci mudur lincAdana’nın Kozan İlçesi’nde, kız öğrencilerin bacaklarını okşayarak taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan ilköğretim okulu müdürü 38 yaşındaki İ.S. adliye çıkışında linç edilmekten zor kurtuldu.

İddialara göre Şevkiye Mahallesi’ndeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü 2 çocuk babası İ.S., geçen perşembe günü 8’inci sınıf öğrencileri 14 yaşındaki E.K. ve H.A.’yı iş yaptırmak için ayrı ayrı odasına çağırdı.

Öğrencileri kendi koltuğuna oturtan okul müdürü, iddiaya göre kızlara, “Buraya çok yakıştınız. Size polis kolejini kazandırırım. Sınavlarda torpil yaparım” diyerek sarkıntılık yapıp, elle taciz etti. Müdürün bacaklarını okşadığı öne sürülen kızlardan E.K., bir süre sonra durumu yaşıtı amcasının kızına anlattı. Amcasının kızı da, durumu E.K.’nın babası M.K.’ya söyledi.

Baba M.K. kızıyla konuşup, olayı anlatmasını istedi. Babasına müdürün kendisi ve arkadaşını taciz ettiğini söyleyen E.K., İ.S.’nin kendilerini odasına çağırdığını, burada eliyle bacaklarını okşadığını ve sarkıntılık yaptığını anlattı. Bunun üzerine baba M.K., müdür hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Savcılıkça ifadesi alınan İ.S. suçlamaları kabul etmeyerek, “Ben bir şey yapmadım, iftira atıyorlar. Benim müdürlüğümde gözleri var, beni düşürmek için bu oyunu kurdular. Ben suçsuzum” dese de tutuklanmaktan kurtulamadı.

Müdür İ.S., adliye çıkışında kızların yakınlarının saldırısına uğradı. Çevik kuvvet polislerinin etten duvar ördüğü adliye binasında toplanan yaklaşık 50 kişi, İ.S.’yi linç etmeye kalkıştı. Polis kalabalığı biber gazı sıkarak dağıttı.

[adrotate group=”15″] [adrotate group=”39″]

19 Yorum

  1. Ben Şahsen olaya inanmıyorum. Eğer Müdür taciz edecekse neden iki kızı beraber odasına çağırıyor. Bir kızı odasına çağırıp taciz etti denilseydi inanılabilirdi. TEKRAR SÖYLÜYORUM. Bir kızı odasına çağırsaydı iddialar doğru olabilirdi. Beraber olan iki kıza tacizde bulunmak imkansız. Eğer müdür akıl hastanesinde kaçmışsa olabilir. Yoksa iddialar gerçek değildir. Bu benim yorumum.

  2. bu günlerde eğitimcilerde bu pislik işler moda oldu. bu yellozların temizlenmesi ve deşifre edilmesi şart.sıkı denetim şart.bence bu tipler çocukken tacize uramış ve kendileri başkalarına yapıyor.bunların ar damarı camla kazınmış manevi değerler bitmiş.bu aşağılıkların vatan hainleriyle farkları yok.cezaevinde nasıl yatacak merak ediyorum.etek giyin ulannnnnnnnnnnnnnnn. el namusunu bilmeyen kendi namusunun bilmez.

  3. Ben bir eğitimci olarak bu olayın tamamen İFTİRA olduğunu düşünüyorum..İşini doğru yapan idareciler öğrenciler tarafından sevilmez..İdareciler Her zaman böyle İFTİRALARA maruz kalırlar..şuç işlediği kesinleşmeden herkes masumdur..Şimdiden o müdürü idam etmek haksızlık olur..

  4. i . s beni 8 sene okuttu ve bu i bir sekilde yükseldi çekememezlik oluyor

  5. lan kıro hangi çagda yasıyon adamı tanıyonmu da konusuon aynısı sanada olsa ne yapacannnnnnnnnnnnnnnn h@yusuf AĞCA

  6. ben kesinlikle bu olayın doğru olduğuna inanmıyorum,kendisi benimde öğretmenimdi,hatta bugüne kadar gördüğüm en dürüst hocada diyebilirim,kendisi abdestli namazlı birisidir.bu iftirayı atanlar hiçmi allahtan korkmuyolar,İ.S benim okul müdürümken kızların iççamşırları belli olmasın diye yazın gömlek üzerine yelek giydirten bir hocadır,aksi bir durum söz konusu olsa karışmaz.zaten kendisini tanıyanlarda bu olayın iftira olduğunu biliyorlardır,ama er geç adalet yerini bulacaktır.

  7. ben bu olaya inanmıyorum.müdüre yapılan bir oyun.bizimde okul müdürlüğpümüzü yaptı 3 yıl amadeğil bunları yapmak öğrenciler için fedakarlıkta bulunan biriydi.kendi cebinden çok öğrencinin masrafdını karşılamıştır.komplodan başka hiçbirşey aklıma gelmiyor.

  8. olay kesinlikle iftira ben de o okuldayım ve müdürümüzü çok iyi tanıyorum o karakterde biri değil ki çok başarılı disiplinli biri çekememezlik var ama bu kadarı da çok fazla onun da bir ailesi var biraz da bunları düşünmek lazım….

  9. lan yalan yanlıs yorumlar yapıp delılendırmeyın benı kozanda 2 yıl okudum ben gıtmedıgım duz lıse kalmadı dersten gecırmek ıcın ogrencılerınden bugday ısteyenı mı aran cep telefonu ısteyenı mı aran ulan 1 olan notunu 3 veya 4 yapmak ıcın kız ogrencılerle ılıskıye gırenı mı aran her turlu pıslık var kımse fıkrını yazmasın kozanda bılmedıgınız cok sey donuyo….!

  10. BENİM DE MÜDÜRÜM DÜ İ.S.VE BANA HEP ÖZ KIZI GİBİ DAVRANDI O ASLA BÖYLE BİRŞEY YAPMAZ VE BAŞINIDA ASLA EĞMEZ EĞER ÖĞRENCİSİ OKULA ADAM GİBİ GELMİYORSA UYARMASINI BİLİR OKULA PİSLİK GİBİ GEL KIZLARA KIZINCADA BÖYLE ADINI ÇIKARDILAR HOCAMIN ALLAH ONLARI CEZASIZ BIRAKMASIN

  11. ben inanmıyorum okulumuzda müdürdü.ve hep kızı gibi davrandı.çekememezlik ve iftira.hocanın gül gibi evi eşi çoçukları var.hata yapılıyorr.ALLAH AFFETSİN İFTİRACILARI..

  12. osman gazi :ben inanmıyorum okulumuzda müdürdü.ve hep öz çoçuğu gibi davrandı.çekememezlik ve iftira.hocanın gül gibi evi eşi çoçukları var.hata yapılıyorr.ALLAH AFFETSİN İFTİRACILARI..

  13. bu nasıl bir vicdansızlıktır hiç bir şey bilmeden çok değerli hocalara böyle çirkin yorum yapılıyor.Kozanda olayı herkes biliyor ve inanılacak bir tarafı olmadığı kesin bir şekilde belli.bu olayda 2 öğrenci değil 1 öğrenci var ve ifadeside makyajlı geldiği için hocanın uyarıp kıravatını düzeltiğini söylemiş.olayda bambaşka şeyler dönüyor.Yazık bu duruma düşürülen eğitimcilerimize.Allah hocamızın yardımcısı olsun inş.

  14. kesinlkle inanmayacağım bir olaydır.Arkadaşlar görevden alınacağını bile bile, böyle bir olay sonunda linç edileceğini bile bile kim böyle bişe yapabilir.Eğer cinsel olarak ihtiyacı varsa bunu saha sağlıklı yollarla giderebilir insan.bu şekilde yapar mı?…ve kendisini tanıdığım kadarıyla disiplinli, çalışkan, başarılı bir müdürdü..böyle bir şeyi yapmayacağına kesinlikle eminim.artık kişileri koltuğundan etmek çok kolay oldu.İftira at öldürmezse izi kalır mantığı. ve adaletimiz böyle kişileri korumak yerine cezalandırıyor. Umarım hak yerini bulur. Yoksa müdür olarak kimseyi bulamayacak bu eğitim sistemi…

  15. bu kızların anası babasını tutuklamak lazım..böyle namussuz kızlar yeiştirdikleeri için.çamur at izi kalsın.tanıyan herkes bılır i hoca kesinlikle böyle bişe yapmaz

    ne memlekette yaşıyoruzz yaa

  16. SAYIN hocam kesinlikle böyle bişey yapmaz tamamen iftira onu bi tanısanız o kötü yorum yapanlar utanır yorumlarından,ALLAH ergeç hesabını soracak hocama yapılanların…

  17. ya arkdşlr tnmyn yrm yapmasın bn cumduriyet i.ö de nmzn oldum bu sne bu olay iftira en fazla dayagı okulda bn ydm ama iftira kızla konuşuk iftira attim dedi ama mahkemede nie aynısı demedi aile zorluyo belkide..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu