HaberSpor Haberleri

Takipteyiz, bekliyoruz… Beşiktaşlı taraftar anlamlı yürüyüşünde İstanbul’a yaklaştı

yavuz_aslan

Lösemili çocukların sorunlarına dikkat çekip farkındalık yaratmak amacıyla Fethiye’den yürümeye başlayan Beşiktaşlı taraftar Yavuz Aslan, İstanbul’a yaklaşıyor.

Yamaç paraşütü eğitmeni 29 yaşındaki Yavuz Aslan, lösemili çocukların sıkıntılarına dikkati çekmek ve destek sağlamak için Fethiye’den İstanbul’a yürüyor.

20 Kasım’da başladığı yürüyüşte Fethiye’den İstanbul’a yürüyen Yavuz Aslan, yürüyüş haricinde kendi çadırında konaklayıp yemeklerini de kendisi yapıyor. Aslan, Fethiye’den çıktığı yürüyüşte Aydın, İzmir, Manisa, Balıkesir, Bursa ve Kocaeli’yi geride bıraktı. Yürüyüşünü İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena’da bitirecek olan Aslan, 81 kilo ile başladığı yolculukta 70 kiloya kadar düştü.

Eyleminin sosyal medyadan da destek gördüğünü söyleyen Aslan, “Beni takip eden lösemi hastası çocuğu olan ailelerle takipçilerimi tanıştırıyorum. Aslında yamaç paraşütü eğitmeniyim, ancak bu proje için işimi askıya aldım” dedi. Aslan, günlük 2 saat yürüyüşle yaklaşık 10 kilometre yol gittiğini, daha sonra bir saat mola verip akşama kadar yürümeye devam ettiğini aktardı.

Beşiktaş Postası takipte

Bu arada Yavuz Aslan’ın şimdilik tek problemi, yürüyüş güzergahında bulunan Boğaziçi Köprüsü için alınması gereken izin.

Beşiktaş Postası, Yavuz Aslan’ın yürüyüşüyle ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edecek.

[adrotate banner=”133″]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu