HaberSpor Haberleri

Zaten tek derdimiz buydu! Fikret Orman’dan Facebook operasyonu

Beşiktaş yönetimi, Facebook’ta cadı avı başlattı! Fikret Orman’a hakaret ettikleri ileri sürülen 3 kongre üyesi ile Galatasaray maçında sahaya atlayan 6 kişi kulüpten ihraç ediliyor.

Habertürk’ten Meriç Müldür’ün haberine göre Beşiktaş yönetimi, Fikret Orman’a sosyal medya yoluyla küfür ve hakaret eden 3 taraftar ile Galatasaray maçında sahaya atlayan 6 taraftar hakkında kulüp üyeliğinden ihraç kararı aldı. Başkana hakaret eden ancak kulüp üyesi olmayan 13 kişiye ise tazminat davası açılacağı öğrenildi. Yönetim, kamuoyu önünde alçaltıcı, küçük düşürücü, iftira niteliği taşıyan, küfür ve hakaretlerden oluşan TV, dergi ve sosyal medyada bulunan her türlü yazı ve sözlerle ilgili olarak hukuki işlemleri başlatma kararı aldı.

İlk etapta Facebook üzerinden başkan Fikret Orman’a küfür eden, hakaret dolu ifadeler kullanan kongre üyeleri ile olaylı G.Saray derbisinde sahaya girdikleri tespit edilen 6 kongre üyesi; Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Kurulun tüzük gereği 60 gün içinde bu üyelerin durumuyla ilgili kararı vermesi bekleniyor.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu