HaberSpor Haberleri

Rezalet! Yusuf Tunaoğlu Stadı Galatasaray’ın oldu!

yusuf tunaoglu stadi613

Beşiktaş’ın efsane futbolcularından Yusuf Tunaoğlu’nun ismini taşıyan stat, Yıldırım Demirören yönetiminin cüzi miktardaki kirayı ödememesi nedeniyle kulübün elinden alındı ve Galatasaray’a tahsis edildi!

Ayazağa’daki Yusuf Tunaoğlu Stadı, eski İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Vedat Bayram’ın girişimi, Turgay Ciner, Zafer Yıldırım ve Mehmet Kazancı’nın desteğiyle yapılmış ve Beşiktaş alt yapısına verilmişti.

Ancak sansasyonel transferlerle kulübü kendine borçlandıran Yıldırım Demirören ve ekibi 2007-2008 döneminde kirayı ödemedi ve Yusuf Tunaoğlu hayalet stada dönüştü.

Bunun üzerine harekete geçen Kaymakamlık, stattaki iki görevliyi başka işlere verdi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ise hasar tespiti yaparak Siyah-Beyazlı kulübe açtığı davayı kazandı ve Beşiktaş 270 bin TL ödemeye mahkum edildi.

Yani hem Beşiktaş altyapısının kullanımı için yapılan stat elden gitti, hem Yusuf Tunaoğlu ismine saygısızlık yapıldı, hem de Beşiktaş’ın kullanım hakkına sahip olduğu tesis ezeli rakip Galatasaray’a kaptırıldı.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu