HaberSpor Haberleri

Yönetim bir Haluk Levent’i küstürmemişti onu da başardı!

haluk levent feda

Beşiktaş yönetimi, sanatçı Haluk Levent’in kulübe destek için sadece FEDA tişörtü alanlara vereceği yardım konserine izin vermeyeceğini açıkladı! Haluk Levent ise açıklamaya ateş püskürdü!

Siyah beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Son günlerde, Kulübümüzün yazılı izni alınmaksızın “FEDA” ve/veya “FEDA Zamanı” gibi isimler adı altında konser organizasyonlarının planlandığına dair çeşitli duyumlar alınmaktadır.

Şu anda Kulübümüz adına ya da Kulübümüz yararına düzenlenmiş herhangi bir konser organizasyonu olmadığı gibi bu konuyla ilgili olarak görevlendirilmiş ya da izin verilmiş herhangi bir kişi, kurum, kuruluş veya dernek yoktur.

Gerek kişilerin gerekse BJK ile ilintili ya da ilintisiz dernek, cemiyet gibi kurumların Kulübümüzün yazılı izni olmadan böylesi organizasyonlar düzenleyemeyecekleri açıktır.

Camiamızın değerli mensuplarının böylesi olaylara yeltenenlere itibar etmemelerini ve hukuki süreci başlatabilmek için tarafımıza bildirimde bulunmalarını rica ederiz.”

Açıklamanın ardından Haluk Levent ise Twitter hesabından şunları söyledi:

“Ben”Feda t-shirt’ü alana bedava konser veriyorum”diyorum, BJK “bizimle ilgisi yok” diyor. Tabi ki sizinle ilgisi yok. Ben ve Feda’cılarla var. Bu gönüllülük işidir. Resmi izin olursa gönüllülüğün anlamı kalır mı? Kaldı ki ben yine de kulübün haberi olsun diye görüşme yaptım. Kiminle mi? Ege Beşiktaş Kongre üyeleri başkanı Selim Yeğen’le. Selim Yeğen Buca Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile görüşüp 16 Eylül tarihine gün verdi, biz de duyurduk. Para almadan Feda’cılara konser vereceğiz. Şu unutulmamalı. Yönetimler futbolcu satın alır ama RUH satın alamaz.. Bu ruh kulüpleri ayakta tutar. O ruh da emekçi taraftarda mevcuttur” dedi.

[adrotate banner=”254″]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu