HaberSpor HaberleriYıldırım Demirören

Yıldırım Demirören TFF başkan adaylığını açıklıyor

demiroren golf bp

Yıldırım Demirören adaylığını açıklıyor, Beşiktaş başkanını arıyor / Beşiktaş Haberleri… Ve Beşiktaş’ta Yıldırım Demirören dönemi bitiyor. Yıldırım Demirören TFF Başkanlığına aday olduğunu bugün açıklayacak.

Beşiktaş’ta bugün yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası Basın Sözcüsü Mete Düren açıklamalarda bulundu. Mete Düren, Yıldırım Demirören’in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına adaylığını bugün açıklayacağını, Beşiktaş’ın ise Olağanüstü Genel Kurul kararı alacağını bildirdi.

Mete Düren’in açıklamaları;

“Duygusal bir toplantı oldu. Beşiktaş’ın değil Türk futbol tarihinin önemli dönemine şahit olan bir yönetim kurulumumuz var. İyi ve kötü günde bir arada olan yönetimin, anılarının paylaşıldığı duygu yüklü bir zaman geçirdik. Akşam üstü Demirören TFF başkanlığına adaylığını açıklayacak.

Beşiktaş’ın yürüyen işleri ve sorumluluğunun devamı esası var. Başkanın yapacağı açıklamanın ardından bunun anlamının dile getirilmesi lazım. Seçildiği taktirde istifa edeceği taahütünü de vermiş olacak. Bu hafta içinde yönetim olarak toplantı yapacağız ve ileriki günlerde Olağanüstü Seçimli Genel kurul kararı alacağız.

Sonraki günlerde kulübümüzün bu konudaki tüzüğüne ve kanunlara bağlı olarak yürütülmesi gereken meselelerini paylaşırız. Türk futbolu için hayırlı olsun. Beşiktaş olarak başkanımızı destekliyoruz, yanındayız, arkasındayız. Her zaman ona bu desteği vermeye hazırız. Ama zor bir süreç olacağı için kendisinin uzlaştırıcı tavrına umarım tüm kulüpler destek verirler ve Türk futbolunun düzlüğe çıkmasına yardımcı olurlar. Bu hafta içinde tekrar toplanarak olağanüstü seçimli genel kurul kararını alacağız. Başkanın seçilmemesi gibi bir olumsuz durumda tekrar tartışırız.”

[adrotate banner=”118”]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu