HaberSpor Haberleri

Yeni tüzük onaylandı

tuzuk kongresiBeşiktaş’ta Olağanüstü Tüzük Değişikliği Genel Kurul Toplantısı, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde yapıldı. Fikret Orman yönetiminin hazırladığı yeni tüzük oy çokluğuyla onaylandı.

Genel Kurul’da yaşananlar şöyle;

Olağanüstü Tüzük Değişikliği Genel Kurul Toplantısı’nda açılışın ardından Kongre Başkanlık Divanı seçimi yapıldı ve Erdoğan Tuncel başkan seçildi. Başkanlık seçiminin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Tüzük taslağının 7 maddeden oluşan 1. bölümü sırasıyla okundu ve genel kurul üyelerimizin oylamasına sunuldu. Renkleri, Bayrağı ve Arması konulu 4. madde verilen önerge ile diğer maddeler ise değişikliğie gidilmeden oy çokluğuyla kabul edildi.

8 maddeden oluşan tüzük taslağının 2. bölümünde, 9. madde kongre üyemizin verdiği önergeyle 10. madde de Yönetim Kurulumuz’un verdiği önergeyle değiştirilerek diğer altı madde ise olduğu gibi kabul edilmiştir.

Tüzük taslağının 35 maddelik 3. bölümü üyelerimize okundu. 17. madde Yönetim Kurulumuz’un verdiği önergeyle 29, 31 ve 35. maddeler genel kurul üyelerimizin önergeleriyle değiştirilerek oylandı ve kabul edildi. Diğer maddeler ise değiştirilmeden kabul edildi.

4. bölümde bulunan 51., 52. ve 53. maddeler değiştirilmeden kabul edildi.

Beş maddeden oluşan tüzük taslağının 5. bölümü genel kurul üyelerimiz tarafından kabul edildi.

Tüzük taslağının 10 maddelik 6. bölümü değiştirilmeden üyelerimiz tarafından kabul edildi.

Geçici 3 madde genel kurul üyelerimizin oylamasına sunuldu ve kabul edildi.

Olağanüstü Tüzük Değişikliği Genel Kurul Toplantısı’nın sonunda Başkan Fikret Orman, üyelerimize hitaben bir teşekkür konuşması yaptı.

Fikret Orman, şunları söyledi:

“Bu saate kadar burada kalarak Beşiktaşlılığını gösteren sizlere teşekkür ediyorum. Tüzük hayırlı olsun. Bu tüzükle beraber genel kurulun hakim olduğu bir tüzük hayata geçmiştir.”

[adrotate banner=”293″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu