Wilfred Ndidi’yi, Solskjaer ikna etti
Wilfred Ndidi, Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer ile yaptığı görüşmenin ardından siyah-beyazlı ekibe gelmeyi kabul etti

Wilfred Ndidi, İstanbul’a geliyor
Beşiktaş, Gedson Fernandes’i Spartak Moskova’ya satmasının ardından 6 numaraya Wilfred Ndidi‘yi transfer ediyor. Real Betis’ten gelen teklifin ardından Beşiktaş’ı beklemeye alan 28 yaşındaki orta saha, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer ile yaptığı görüşmenin ardından “Evet” dedi. Beşiktaş’ın Leicester City ile bonservisi için 9 milyon Euro’ya anlaştığı Ndidi’nin bugün akşam ya da yarın İstanbul’da olması bekleniyor.
9 yıldır Leicester City’de idi
Wilfred Ndidi, 2016 yılından bu yana formasını giydiği Leicester City’den, sezon sonunda İngiltere Premier Lig’den düşmesinin ardından ayrılma kararı almıştı. Deneyimli Nijeryalı geçen sezon Leicester City ile ligde 28 maça çıkarken 5 asist yaptı. Ndidi’nin Beşiktaş’tan yıllık 4 milyon Euro maaş alacağı söylenirken son 3 sezonda sakatlık nedeniyle her sezon ortalama 2 ay takımdan ayrı kalması da endişe yaratıyor.