HaberSpor Haberleri

Vodafone Arena reklamıyla Olimpiyat’a kombine satışı!

Vodafone Arena

Stadın mimarları bile Vodafone Arena’da önümüzdeki sezon maç yapılmasının mümkün olmadığını söylüyor ancak Fikret Orman yönetimi taraftara kombine bilet satmaya başladı bile! Yönetim de Vodafone Arena’nın yetişmeyeceğini biliyor çünkü kombine duyurusunda bunun itirafı da var!

Beşiktaş’ın resmi internet sitesinde yapılan kombine duyurusunda “Türkiye’nin ilk akıllı stadı artık senin Beşiktaşlı. Gururlan! Kombine kartını al, Vodafone Arena’da yerini al. Gururlan!” ifadeleri kullanılıyor.

Yani Beşiktaş yönetimi, önümüzdeki sezon maç oynanması mümkün görülmeyen Vodafone Arena için kombine bilet satıyor. Aslında Vodafone Arena’nın ismi kullanılarak, taraftara yalan söylenerek Atatürk Olimpiyat Stadı’na kombine satılıyor.

Yönetim de stadın yetişmeyeceğinin farkında ki yapılan duyuruda uzun uzun Vodafone Arena övüldükten sonra “Biz zaten demiştik” diyebilmek için şu satırlar eklenmiş;

“Beşiktaşlı kaybetmeyi sevmez! Onun için Vodafone Arena kombine sahibi olarak stat açılana kadar Beşiktaşımızın bütün maçlarını ücretsiz olarak Atatürk Olimpiyat Stadı’nda izleme hakkın var. Ayrıca Vodafone Arena açılışından itibaren bir yıl boyunca kombinen yine geçerli.”

[adrotate banner=”316″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu