HaberSpor Haberleri

Van’daki “Peynirciler Çarşısı”ndan selam

van carsi bp

Spor Toto Süper Lig’de geçen pazar Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçta siyah – beyazlı takım taraftarlarının, deprem felaketine uğrayan Van için 65. dakikada destek gösterilerine, Van’daki Peynirciler Çarşısı’nın esnafından pankartlı jest geldi.

Van’daki Büyük Peynirciler Çarşısı esnafı, siyah – beyazlı takımın Çarşı isimli taraftar grubunun “Vanımızı seviyoruz terketmiyoruz Peynirciler Çarşı’sı kalbimizdesin” yazılı pankartı, kapalı çarşının girişine asarak desteklerinden dolayı siyah – beyazlı taraftarlara karşı jest yapmış oldu.

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ile Galatasaray arasında yapılan sezonun ikinci derbisi, deprem felaketine uğrayan Van için yapılan destek gösterisine sahne olmuştu.

Derbi maçta dakikalar, Van’ın plaka numarası olan 65’i gösterdiğinde başta kapalı tribündekiler olmak üzere stattaki Beşiktaşlı taraftarlar, Van’da çadırlarda aşırı soğukta kalan insanların çektiği acılara ortak olduklarını, onlarla beraber kendilerinin de üşüdüğünü göstermek için üstlerindeki kıyafetleri çıkarmıştı. Aynı anda kapalı tribünde, üzerinde sembolik bir güneş figürü bulunan ve ”Güneşi yolluyorum sana dayan, biz varız üşümeyeceksin Van” yazılı pankartı elden ele bütün tribünlerde dolaştırılmıştı.

[adrotate banner=”15″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu