GündemHaberRöportajSpor Haberleri

Slaven Bilic: Belki Beşiktaş’a beste yaparım!

slaven_bilic_istanbuldaBJK TV’de bir röportaj gerçekleştiren Slaven Bilic , birçok konuda açıklamalar yaptı. Bilic’in Beşiktaş gibi bir takımla çalışacak olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Bilic sözlerine şöyle devam etti :

“Yaptığım iş gereği bütün ligleri takip ediyorum. Türkiye Ligi’ni de yakından takip ediyorum. Hırvatistan Milli Takımı başında Türkiye ile oynadığımız maçtan sonra Türkiye Ligi’ni daha dikkatli izlemeye başladım. Beşiktaş’ta birçok Hırvat oyuncu top koşturdu. Bu nedenle de Beşiktaş’ı yakından takip ediyordum. Beşiktaş’ta gözlemlediğim ilk ve önemli sorun takımın çok gol atmasına karşın kalesinde çok gol görmesi. Bunun üzerine eğilmemiz gerekiyor. Gelişmeye açık bir takıma sahibiz.” dedi.

Bilic ayrıca, ”Önümüzdeki sezon nasıl bir sistemle oynayacağımızı ancak oyuncularımla belirli bir zaman geçirdikten sonra söyleyebilirim. Elimizde iyi bir oyuncu grubu var. Üretken ve ofansif gücü yüksek bir takım oluşturmak istiyorum. Muazzam bir taraftar potansiyelimiz var. Onların enerjisini takımın enerjisiyle birleştirerek ortaya total bir enerji çıkarmak istiyoruz. Çalışmak için yeteri kadar zamanımız var. Önder Özen’le görüşmelerimiz son derece olumlu geçti. Kendisinde Beşiktaş’ı daha yukarılara taşıma konusunda gerekli bilgiye, isteğe, donanıma ve hırsa sahip olduğunu ve bu düşünceyi bana aktarabildiğini gördüm. Sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz” diye konuştu.

“Belki Beşiktaş’a beste yaparım”

”Beşiktaş taraftarı dünyaca ünlü bir topluluk. Müthiş bir enerjiye sahipler. İstiyorum ki taraftarlarımız bizi zafere başarıya taşıyan itici bir güç olsun. Buraya Beşiktaş’ı zafere ulaştırmaya geldim. Belki günün birinde Beşiktaş için bir beste hazırlarım” diyerek sözlerini tamamladı.

[adrotate banner=”377″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu