HaberSpor Haberleri

Simao 2 hafta daha yok / Sakat futbolcularda son durum

simao gol kacirdi bp

Beşiktaş’ta Perşembe günü oynanacak Maccabi Tel Aviv maçının hazırlıkları devam ederken sakat futbolcular için kötü haberler geldi.

Tedavileri devam eden futbolcular hakkında açıklama yapan kulüp doktoru Prof. Dr. Şenol Akman Simao Sabrosa’nın, sol dizinde zorlamaya bağlı kemik ödemi ve şişlik olduğunu söyleyen Prof.Dr Şenol Akman, Simao Sabrosa’nın tedavisinin en az 2 hafta süreceğini belirtti. Akman ayrıca Simao Sabrosa’nın öncelikli tedavisinin istirahat olduğunu söyledi. Özel işleri nedeniyle izin alarak ülkesine giden yıldız futbolcu Simao Sabrosa, hafta sonu istanbul’a dönecek.

Öte yandan sakatlığı nedeniyle, Trabzonspor maçı kadrosundan çıkartılan tecrübeli futbolcu Mehmet Aurelio’nun ise sağ dizinde şişme ve kemik ödemi olduğunu hatırlatan Prof.Dr Şenol Akman, bu oyuncunun da tedavisine devam edildiğini belirtti. Necip Uysal’ın hafta sonu dikişlerinin alınacağını ve yapılacak kontrolden sonra karar verileceğini açıklayan Kulüp Doktoru Akman, Veli Kavlak’ın ise takımdan ayrı olarak antrenmana çıkabileceğini sözlerine ekledi.

[adrotate banner=”15″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu