Gündem

Serdal Adalı’nın yeğenine Ortaköy’de dayak!

serdar adali mazbata e1270458049389Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Serdal Adalı’nın yeğeninin Ortaköy’deki Supper Club’ta 3 hafta önce güvenlik görevlileri tarafından dövüldüğü ortaya çıktı.

Adalı’nın yeğeni ve bir grup arkadaşı Milliyet’in haberine göre Supper Club’ta eğlencenin dozunu kaçırarak yan masada bulunan bir kadına laf atınca, ortalık karıştı.

Yaşanan tartışma büyüyerek kavgaya dönüşürken olaya mekânın güvenlik görevlileri de dahil oldu.

Adalı’nın yeğeni ve arkadaş gurubu mekanın güvenlik görevlileri tarafından dövülerek dışarı çıkarıldı. Serdar Adalı’nın yeğeninin Supper Club’ta yaşadığı olaydan birkaç gün sonra Reina ve Supper Club’ın güvenliğinden sorumlu olan Marmara Güvenlik’in işine son verildi.

Mekanda gerginlik yaşandığını doğrulayan Reina ve Supper Club’ın sahibi Mehmet Koçarslan “Bir kulüp yöneticisinin yakınını itip kakmışlar ama o kişi kulüp yöneticisi yakını değil, sokaktan geçen başka biri de olabilirdi. Güvenlik kayıtlarından görüntüleri inceledik, gereğini yaptık. Yanlış yapanı babamın oğlu olsa tanımam. Daha önce de böyle olaylar olmuş ama müşteriler yabancı uyruklu olduğu için bana ulaşmamışlar” dedi.

[adrotate group=”2″] [adrotate group=”40″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu