HaberSpor Haberleri

Serdal Adalı’dan açıklama

Serdal AdalıBeşiktaş’ta dün yapılan seçimde Fikret Orman’a kaybeden başkan adayı Serdal adalı seçim sonrası ilk kez konuştu ve camiaya teşekkür etti.

Adalı “Seçim sürecinde gece güzdüz iyi niyetle ve özveriyle çalıştık. Oylarını kullanmak üzere katılım gösteren tüm kongre üyelerimize teşekkür ederim. Seçim sonucunun Beşiktaşımıza hayırlı olmasını dilerim. Beşiktaş hepimizin aşkıdır, her zaman ” SEN BEN YOK, BEŞİKTAŞ” var dedik, demeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Serdal Adalı, seçim sürecine yönelik ise çok kısa sayılabilecek bir zamanda adaylığını açıkladığına dikkat çekerek, Beşiktaş için önemli projeler oluşturduklarını, farklı bir vizyon ortaya koyarak bunu kongre üyelerine anlatmaya çalıştıklarını ifade etti. Seçim sonucunu ise büyük bir saygı ile karşıladığını ifade eden Adalı, “Tüm bu süreç doğrultusunda öncelikle aileme, çalışma arkadaşlarıma, tüm Beşiktaş Kongre Üyelerine, taraftarlarımıza ve basın mensubu dostlarımıza teşekkürlerimi ve en derin saygılarımı sunuyorum” dedi.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu