HaberSpor Haberleri

Serdal Adalı başkanlık için çalışmalara başlıyor

serdal adali mazbata613

Yıldırım Demirören’in TFF Başkanlığı için Beşiktaş’ı bırakmasının ardından kulüpte seçim çalışmaları hız kazandı. Başkan adayı olması için camiadan baskı gören Serdal Adalı kolları sıvadı.

Habertürk Spor’un haberine göre Serdal Adalı’ya aday olması için baskı var. Bu talebi ciddi ciddi düşünen eski asbaşkan da görüşmelere başladı. Camianın önde gelen isimleri ile toplantılar yaptı. Önceki akşam Fikret Orman ile yemek yedi. Adalı büyük bir olasılıkla başkan adayı olacak. Diğer formül ise Hasan Arat-Serdal Adalı birlikteliği. İkisi de Adanalı olan Arat ve Adalı arasında sıcak bir ilişki mevcut. Adalı’nın başkan adaylığını yarın açıklayabileceği ifade ediliyor.

Tarafların kongre faaliyetleri sürerken yaklaşık on gün önce ilginç bir buluşmanın gerçekleştiği ortaya çıktı. Serdal Adalı cezaevine girmesinden sonra Demirören için sert ifadeler kullanmıştı. Kamuoyu ikilinin aylardır konuşmadıklarını ve küs olduklarını biliyordu. Ancak gelişmeler bunun tersini gösteriyor. Çünkü Demirören ve Adalı 10 gün önce ünlü bir eğlencemekanında biraraya geldi. Önce çocuklar buluştu, ardından da babalar. Buzların erimesinin ardından Demirören’in seçimde Adalı’yı destekleyeceği belirtiliyor. İkilinin bugüne kadar birlikte görünmemeleri ise kongre taktiği olarak yorumlanıyor. Serdal Adalı’nın başkanlığına Beşiktaşlı ünlü işadamı Rahmi Koç’un da destek vereceği konuşuluyor. Koç’un, “Kulübün borcu çok yüksek olabilir. Ancak Beşiktaş’ı ortada bırakmayız” diyerek ciddi maddi destek vereceği ifade ediliyor.

[adrotate banner=”224″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu