HaberSpor Haberleri

Beğendiremiyorsan, taraftar değil sen evine gideceksin Schuster!!!

schuster uefa bp

Kadro tercihleri ve oyuncu değişiklikleri ile Beşiktaş taraftarının sabrını taşıran Bernd Schuster, basın toplantısında taraftarı çıldırtacak bir açıklama yaptı.

Dinamo Kiev maçında her oyuncu değişikliğinde yuhalanan, maçın ardından da “İstifa” tezahüratlarının hedefinde olan Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster maçın ardından düzenlenen basın toplantısında taraftar tepkisinin sorulması üzerine “”Burada skorun sorumlusu da takımın sorumlusu da benim. Dışarıda yapılan bağrışmalar, her neyse beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa stada gelmesin, eve gitsin” dedi.

Beşiktaş Dinamo Kiev maçında taraftarın tepkisi Bernd Schuster’le sınırlı kalmadı. Fabian Ernst’in oyundan çıkarılıp Erhan Güven’in sahaya sürülmesi olayların fitilini ateşledi. Beşiktaş gibi bir takımda nasıl forma giydiği hala anlaşılamayan Erhan Güven’in oyuna alınışı sırasında İnönü Stadı ıslık ve yuhalamalarla inledi. Değişiklikten hemen sonra gelen golde ise taraftarlar Fabian Ernst’e tezahürat yaptı.

Numaralı tribünün şeref tribününe yakın olan bölümlerindeki taraftarlar ise yönetime doğru dönerek Schuster’i adeta şikayet etti. Maçın ilerleyen bölümlerinde ise zaten gergin olan maçta Nobre’nin yaptığı top kayıpları da büyük tepki gördü. Mert Nobre oyundan çıkarken ıslıklandı. Nobre’nin başına gelenler performansıyla saç baş yolduran Mehmet Aurelio’nun da başına geldi. Brezilyalı futbolcu da tepkilerden nasibini aldı.

Maçın en kötü isimlerinden biri olan İsmail Köybaşı da zaman zaman ıslıklandı. Ancak sahaya iğneyle çıkan genç futbolcuyu kaptırdığı bir toptan sonra güçlü bir şekilde alkışlayan numaralı tribün İsmail’in gönlünü aldı. Maçın son dakikasında kırmızı kart gören Ricardo Quaresma ve Roberto Hilbert ise Beşiktaş taraftarının olumlu tezahürat yaptığı ender isimlerden oldu.

Yeni açık tribün ise “Deli İbrahim” tezahüratıyla inlerken diğer tribünlerden bu tezahürat destek görmedi. Çarşı’nın bulunduğu kapalı tribün sadece maçtan önce İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman lehine tempo tuttu.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

3 Yorum

  1. ben doğdum doğalı bjk lıyım ne forza ne başka bir bjk sitesi schuster yorumlarının kötüsüne onay vermiyor sonrada bjk lıyım diyorlar onların bjk bayrağında demirörenin ve tl resmi var schustere gelince ne rasim hoca ne rıza hoca nede ertuğrul hoca bunu yarısın yapsa bjk vatandaşlıktan çıkartılması için başvuru yapardı ama bu ispanyol alman karışımı hala nereli olduğuna karar verememiş oyun düzenine mi karar verecek tek eklenen oyuncu almeida yedek ferrari oyunda toraman kenarda asıl sorunu kimse görmüyor adam TÜRK futbolcuyu adam yerine koymadığı için adan zye yabancı veya menşeeli oyuncu7 oynatıyor kısaca go home hocaaaa

  2. eee herkez shustere yüklenıyo oyuncuların hiçmi kabahatı yokk adamlar doğru düzgün oynamaya çalışıyorlarmı..belki çalışıyorlar ama hanii arkadaş ilişkisi yooook…shuster doğruları söyleyince neden türkiye karışıyo doğru olduğu içinn.ve türkiye için de zor olduğundan böyle oluyo…shuster türkiyede oyuncu yok dıyoo yalanmı dıyoo helal olsunn kım varkı böyle konusabılıcek kısı…bırak adam bıde alman..bir türk teknık adam bıle cesaret edemez parasına bakarken bu adam neden böyle konusuyo dıye düşünen oldumu?..yorum yapan arkadaşlarr siz teknik adam olsanı hiç bilmediğiniz bir ülke takımını çalıştırsanız erhan güven gibi bir oyuncunun iyimi kötümü olduğunu hemen anlarmısınız şans vermezmısınız_shuster biraz sivri dilli olabilir..ama shustere tam destek verırsek ve bunu oyuncularada hissettirirsekk kazanan emın olun beşikaş olur..bütün suç oyuncularda..nasıl futbol anlayışınız var millett.görmedınızmı dinamo kiev maçını..beşiktaşlı oyuncular geriye bile koşmuyo…shustere cephe alınmışş..işte buda bu ülke futbolunun nekadar nazlı oldunu gösterıyorr..türkiyede kız gibi oyuncular çook nazlılar..onlara haddini ancak shuster bildirebilir eğer ona o güvenı verırsenız..deli ibo meselesı ise uzatılcak bişey değil adam zamanını doldurdu ve hatırlayınki daha öncedende ibrahım toromana saldırdı..arkadaşlarr anlamadan konuşmayın…eğer türk futbolunu öven birileri varsa emin olun ki yalakadır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu