Spor Haberleri

Samet Aybaba: Türkiye’nin Real Madrid’iyiz

Samet Aybaba

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş’ı Türkiye’nin Real Madrid’i olarak niteleyerek siyah beyazlıların bunu kısa sürede puan tablosuna yansıtacağını iddia etti.

Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta Teknik Direktör Samet Aybaba antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet etti. Beşiktaş’ı Türkiye’nin Real Madrid’i olarak niteleyen Samet Aybaba, “Beşiktaş çok kısa sürede o gerçek gücünü gösterip, bunu Spor Toto Süper lig’e ve puan tablosuna yansıtacaktır” dedi.

Gençlerbirliği ile oynayacakları karşılaşmanın BJK İnönü Stadı’ndaki son maçları olacağını belirten Samet Aybaba, tarihi stada muhteşem bir şekilde veda etmek istediklerini belirtti. Samet Aybaba, “BJK İnönü Stadı’nda müthiş bir atmosfer olacak. Futbolcularımız çocukları, ben torunumla maça çıkacağız. BJK İnönü Stadı’na güzel anılarla veda etmek istiyoruz. Umarız bu maçı da kazanırız” diye konuştu.

Siyah beyazlı kulüpte gündemdeki sportif direktörlük konusuna da değinen Samet Aybaba, “Yönetim kurulumuz bu konuda bir çok adayla konuşuyor, ama netleşen bir şey yok. Sezon sonunda kesinlik kazanacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu