HaberSpor Haberleri

Rüştü Reçber PFDK’da / Fenerbahçe maçında kaleci sıkıntısı

rustu halis ozkahya e1335956378583Beşiktaş’ta kaleci şoku / Beşiktaş Haberleri… Beşiktaş’ta kaleci Rüştü Reçber tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildi. Cenk Gönen’in de sakatlığının sürmesi nedeniyle Fenerbahçe derbisinde kale genç Umut Kaya’ya emanet.

Beşiktaş’ta, kaleci Rüştü Reçber, tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilmesi nedeniyle derbide forma giyemeyecek. Son 4 lig maçında forma giyemeyen siyah-beyazlıların diğer kalecisi Cenk Gönen ise geçirdiği boyun spazmı nedeniyle tedavi görüyor.

Cenk Gönen’in yetiştirilememesi durumunda henüz Beşiktaş’la resmi bir müsabakada forma giymeyen Umut Kaya siyah beyazlıların kalesini koruyacak. Fenerbahçe’de ise, Beşiktaş ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan maçta dizine aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Volkan Demirel’in durumu belirsizliğini koruyor.

Rüştü derbiden sonra şok açıklamalar yapmıştı

Rüştü Reçber, Fenerbahçe Beşiktaş maçı hakemi Halis Özkahya’ya çok sert tepki gösterdi. Fenerbahçe Beşiktaş maçı sonrası yayıncı kuruluş Lig Tv’ye konuşan Rüştü Reçber, maçla ilgili konuşacak çok fazla şeyin olmadığını ifade ederek “Çok düşündüm ama bir şeyi itiraf edeceğim. Bu aslında acı ve belki de kendimi ispiyonlamak gibi şey. Sevgili hakeme sesleniyorum: Ben ona bir hakaret ettim ve bana aynı şekilde cevap verdi. Madem maç esnasında ona hakaret ettim beni niye atmadı? Buradan sesleniyorum kendisine: Kimse bana ‘Sen adam değilsin’ diyemez. Ben o heyecanla, o stresle bir şey söyleyebilirim. Cezam nedir? Atarsın, raporunu yazarsın, üç maç, beş maç neyse yerim. İkinci bir nokta da, kimsenin bizim üzerimize saha içinde bu kadar gelmeye hakkı yok. Hakemler için söylüyorum. Biz sustukça basıyorlar üzerimize. Yazıktır. Biz de emek veriyoruz. Fenerbahçe’yi kutluyorum” diye konuştu.

[adrotate banner=”244″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu