HaberSpor Haberleri

Quaresma; Hayalimin şehri dediğim İstanbul bana artık acı veriyor. Çok sevdiğim futbolu da oynamıyorum

Lizbon’da tutuklanmanın ardından serbest bırakılan Quaresma, Portekiz basınına konuştu. Ricardo Quaresma yaptığı açıklamada, “Son 1 yılda başıma gelmedik şey kalmadı. Rüyalarımın şehri, İstanbul bana artık uğursuzluk getirmeye başladı. Çok sevdiğim futbolu da oynamıyorum” dedi / Beşiktaş Haberleri

Akşam Gazetesi’nden Gülşah Özyılmaz’ın haberine göre, Beşiktaş tarafından kadro dışı bırakıldığı için boşluğa düşen olay adam Quaresma, önceki gün Lizbon’da tutuklanmasının ardından dün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Bu sıkıntılı dönemin ardından, İstanbul’a dönen Q7, Lizbon Havaalanı’nda uçağın kalkışını beklerken Portekiz basınına konuştu:

‘O an kafam çok kızmıştı. Bazı zamanlar bu herkesin başına gelebilir. Ama bu yine de yaptığım hareket için bir bahane değil. Bana destek veren ve yaptığım harekete maruz kalan kişiden özür dilerim.’

Psikolojik destek alıyor

Portekizli oyuncu ayrıca, ‘Son dönemde üzerimde olumsuz bir enerji var. Kafama silah dayanıyor, soyuluyorum. Futbol oynamam engelleniyor. Annem soyuluyor. Benim hakkımda sürekli yalan haberler çıkarılıyor. Son bir yılım kabus gibi geçiyor. Psikolojik yardım alıyorum. İlk gittiğimde ‘hayalimin şehri’ dediğim İstanbul bana artık acı veriyor. Acilen kurtulmam lazım. İstanbul’un artık bana uğursuzluk getirdiğine inanmaya başladım’ diye konuştu.

Yasak uygulanmadı

Q7’nin avukatı Marco Antano da yaşananlarla ilgili şu açıklamayı yaptı: ‘Ricardo Quaresma’nın savunmasını hazırlamaları için davanın ertelenmesini istedim. Ancak henüz yazılı yanıt alamadım. Bunun kabul edildiğini kendisine telefonla söyledim.’ Antona, ‘Quaresma’nın ülke dışına çıkma izninin bulunup bulunmadığı’ sorusunu ise yanıtsız bırakmayı tercih etti.

[adrotate banner=”271″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu