HaberSpor Haberleri

Quaresma özür diledi

quaresma basin toplantisi bp

Atletico Madrid’le İspanya’da oynanan maçın devre arasında Carvalhal’e küfür eden ve kadro dışı bırakılan Ricardo Quaresma özür diledi.

Atletico Madrid’le oynanan ve 3-1 kaybedilen maçın devre arasında yaşananlar nedeniyle Teknik Direktör Carlos Carvalhal tarafından kadro dışı bırakılan, Orduspor ve Atletico Madrid rövanş maçında oynatılmayan Ricardo Quaresma hocasından ve takım arkadaşlarından özür diledi.

BJK TV’ye açıklama yapan Portekizli yıldız futbolcu, “Tüm olayların başlangıç noktası Atletico Madrid maçı oldu. O maçta oyundan alınmamdan dolayı maçın sıcaklığı ve stresinden dolayı yapmamam gereken davranışlarda bulundum. Suçlu benim. Çok istekli olmama rağmen arkadaşlarıma yardım edemedim. Doğru bir kararla oyundan alındım. Arkadaşlarıma ve hocama bir özür borçluyum. Hocamız iki maçta kadroda bana yer vermedi. Hocamızın kararı doğruydu. Kadro dışı kalmak bana en büyük ceza oldu” diye konuştu.

Ricardo Quaresma Twitter ve Facebook’ta hesabının olmadığını dile getirerek “Hiçbir sosyal medyada bir açıklamam yok. İlk defa burda konuşuyorum. Twitter olsun Facebook olsun hiçbir sosyal ağda kişisel hesabım yok. Benim adıma açılan hiçbir hesaba itibar edilmemesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

[adrotate banner=”222″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu