HaberSpor Haberleri

Nihat Kahveci: Beşiktaş’a zorla getirildim!

nihat kahveci demiroren bpNihat Kahveci, Başkan Fikret Orman’ın kendisi hakkında yaptığı ‘Bir daha bu kulübün kapısından geçemez’ sözlerine tepki gösterdi.

Hürriyet gazetesine konuşan Nihat Kahveci, Nihat Kahveci, Beşiktaş’tan ayrılırken kulübün kasasını doldurduğunu, ağlaya ağlaya istemeden gittiğini belirterek “Çünkü ben Beşiktaş’ın çocuğuyum. İspanya’da iyi bir kariyerim oldu. Başarılıydım. Yıldırım Demirören, beni sürekli aradı. Türkiye’ye dönmek istemiyordum ama başkanın transfer ısrarını kıramadım. Ben, Beşiktaş’a geri dönmek istemiyordum. Bunun için de Yıldırım Demirören’e yüksek bir fiyat söyledim. Düşünmeden kabul etti. Benim de ağzımdan “Tamam” lafı çıkmış oldu. Zorla ayrıldığım Beşiktaş’a, zorla getirildim. Benim getirilişime yöneticiler şahittir” diye konuştu.

Nihat Kahveci, başta Fenerbahçe olmak üzere birçok takımdan o dönemde teklifler aldığını ancak Beşiktaş’ın haricinde Türkiye’de başka bir forma giymek istemediğini ifade ederek “Bu sözümü de yerine getirdim. Döndüğümde sorun olmamak için sesimi çıkarmadım. Ama çok büyük haksızlıklarla karşılaştım. Beşiktaş’tan ayrılana kadar para sorunu çıkarmadım. Hatta son yıl senet verdiler ve bir sezonluk hak edişlerimi bile almadım. Bir çok ekonomik sorunlar yaşamama rağmen bir tek gün ağzımı açmadım. İspanya’da hangi takımda olursanız olun, paranızı gününde bankadan alırsınız. Fikret Orman kulübün patronu. Kulübün menfaatleri doğrultusunda konuşuyor. Saygı duymak gerekir. Fakat benim hakkımda ‘Beşiktaş olmasaydı, Bağcılar’da kalırdı’ demesine üzüldüm. Ben aslında Bağcılar’da değil Esenler’de yetiştim. Esenler Atışalanı’nda oynarken sadece Beşiktaş değil, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Bursaspor altyapı sorumluları da beni takip etti. Beşiktaşlı olduğum için hiç düşünmeden siyah beyazlı kulübün yolunu tuttum. Ben Beşiktaş çocuğuyum” dedi.

Nihat Kahveci şunları söyledi:

Beşiktaş’ta 5 yıllık sözleşme yapmıştım. Ayrılırken kalan 3 yıllık sözleşmemi sildim. Sadece kaldığım süre içindeki hakkımı talep ettim. Uzun süre oldu. Ödenmedi. Senetler vardı. Her insan gibi ben de borca girdim. Artık dayanamaz hale geldim ve avukatım işlemlere başladı. UEFA’da çok güçlü hukukçularla temasta olan avukatım Beşiktaş’a, UEFA’dan ödenmesi gereken 2 milyon 800 bin TL’ye tedbir koydurdu. Hakkımı aldım. Başkanımız Fikret Orman da kulübün ihtiyacı olan parayı, benim almamdan rahatsız oldu. Adaletsiz bir iş yapmadım. Tekrar söylüyorum, ben Beşiktaş’ın çocuğuyum.

[adrotate banner=”222″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu