HaberSpor Haberleri

Necati Yücel; Tamer Kıran, kamuoyu önünde benden özür dileyecek!..

Necati Yücel; Tamer Kıran, kamuoyu önünde benden özür dileyecek!.. Beşiktaş’ta 25 yılı aşkın süre çalışan ve başkan Fikret Orman’ın talimatıyla önceki gün göreve dönen ve ayrılan masör Necati Yücel, çarpıcı açıklamalarda bulundu / Beşiktaş Haberleri

Haber1903’e açıklamalarda bulunan Masör Necati Yücel, “Tamer Kıran, kamuoyu önünde benden özür dileyecek” dedi…

İşte, Necati Yücel’in HABER1903’e yaptığı açıklama;

– TAMER KIRAN, KAMUOYU ÖNÜNDE BENDEN ÖZÜR DİLEYECEK –

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran’ın kendisinden özür dilemesi gerektiğini dile getiren Yücel şöyle konuştu; Başkanın ricası üzerine sakatlıkların nedenini araştırmak amacı ile Nevzat Demir Tesislerine gittik. Ben nabız yoklama ve durumu değerlendirmek amacı ile oraya gitmiştim. Uzun vade zaten düşünmüyordum. Portekizli oyuncu ile ilgili yaptığım kontrollerde ilk bulguda sakatlığına bu şekilde tek seansla devam edilmemesi gerektiğini söyledim. Başkanın haricinde, Beşiktaş Kulübü yöneticileri bana bir duruş sağlayamadılar.

Beni tanıyan var, tanımayan var. Ben bunlara rağmen oyunculara karşı hoşgörülü davrandım. Daha sonra yaşanan olayların ardından Tamer Kıran benden özür diledi ama ben bunu kabul etmiyorum. Benden kameralar önünde özür dilemeli. Bunları çok fazla dile getirmek istemiyorum. Beni bilen biliyor. Birbirleri ile arasında olan sorunlar yönetimi bağlar. Bu beni bağlamaz. Ben genel işleyiş ile ilgili düşüncelerimi ve raporumu başkana ilettim.

– KENDİMİ GERİ ÇEKTİM –

Yaşadığı olayların kendisini üzdüğünü vurgulayan Yücel; ” Ben şampiyonluğa nasıl gidileceğini, teknik direktörün önünün nasıl açılacağını, bunları tek elden nasıl sürdürüleceğini, bilimler ayrıldığında buna ayak uydurulmadığında nasıl dağılacağını çok iyi biliyorum. Böyle faso fiso durumlara zaman ayırdığımda sinirlerim yıpranır. Ben bunları gördüğüm için kendimi geri çektim. Ben bu kadar can siparane bu sorunları çözmek için uğraşırken böyle bir durum ile karşılaşmak beni üzdü. ”

– SÖYLEDİKLERİM SÜMEN ALTI EDİLDİ –

Beşiktaş Kulübü’nde bulunan sakatlıkları değerlendiren Necati Yücel sözlerini şöyle tamamladı; Bu sakatlıkların hepsi doğru bir protokole oturtulur ve bunu amaca yönelik kullanırsınız. Bunlar bilinmeyen şeyler değil. Bu protokolleri böldüğünüz zaman sıkıntılar yaşarsınız. Olayın gerisinden geliyoruz. Öncelikle bu sakatlıkları önleyici tedbirlere dikkat edilmelidir. (Esneklik, masajın derinliği) Daha sonra diğer sıramalar geliyor. Bunlarda hareket hatları, iyi ısınma, iyi soluma, yumuşak dokunun hazırlanması, gibi bir silsile var.

Buna geçmişten bakacaklar. Ben hep sesimi çıkardım ama sümen altı edildi. Mete Düren 10 sene 15 sene buraya diren koydu. Raporlar geri döndü ve sümen altı edildi. İlhan Mansız gibi isimlerin futbolu bırakması bu sümenlerin altında. Herşeyde doktor olmaya gerek yok. Doktorun önemi kadar bunun alt kademeside çok önemlidir.

[adrotate banner=”284″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu