HaberSpor Haberleri

Mustafa Pektemek sahalara döndü!..

Mustafa Pektemek sahalara döndü!..Beşiktaş, Spor Toto 2. Lig takımlarından Pendikspor ile yaptığı özel maçta rakibine 2-0 mağlup oldu / Beşiktaş Haberleri

Karşılaşmada sakatlıkları geçen Mustafa Pektemek, Dentinho ve Emre Özkan da forma giydi. Spor Toto Süper Lig’de 16 Mart Cumartesi günü oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Spor Toto 2. Lig takımlarından Pendikspor ile yaptığı özel maçta rakibine 2-0 mağlup oldu. Ntvspor’un haberine göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı oynanan karşılaşmada, sakatlığı geçen Mustafa Pektemek’in 55 dakika forma giydiği bildirildi.

Sakatlıkları geçen diğer oyuncular Dentinho ve Emre Özkan’ın ise hazırlık maçında 90 dakika oynadıkları ifade edildi.
Siyah-beyazlı ekipte, Pendikspor maçı kadrosunda yer almayan oyuncular McGregor, Hilbert, Sivok, Holosko, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Niang, Muhammed Demirci ve Gökhan Süzen’in ise yardımcı antrenörler yönetiminde 1.5 saat süren bir çalışma yaptıkları kaydedildi.

İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Manuel Fernandes ve Ersan Gülüm’ün tedavilerine devam edildiği, Veli Kavlak ile Hugo Almeida’nın özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. Beşiktaş, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını yarın sabah basına kapalı gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu