HaberSpor Haberleri

Mustafa Denizli ile imza krizi

denizli imza6131Beşiktaş’ta Yıldırım Demirören ile yaptığı görüşmede 1 yıl daha anlaşma sağlayan Teknik Direktör Mustafa Denizli, yönetim işi ağırdan alınca karar değiştirdi.

BEŞİKTAŞ’TA Mustafa Denizli konusu kangrene dönüşmek üzere.. 2 aydır başkan Yıldırım Demirören’in “Kontratı 3 yıl uzatalım” diyerek dil döktüğü tecrübeli hoca, geçen salı 14.00’te Ümraniye’de gerçekleşen zirvede “Tamam haydi 1 yıl daha imza atalım” diyerek anlaşma noktasına geldi.. Daha önce imzaya yanaşmamasını ise başkana “Beşiktaş’ın ligdeki durumu belli olmadan atılacak bir imza, beni fırsatçıymış gibi gösterir.. Önemli olan takımın başarısı.. İmzayı nasılsa atardık” şeklinde açıkladı.. İşte ne olduysa da ondan sonra oldu..

DENİZLİ 1 yıllık uzatmayı kabul ettikten sonra olay yönetim aracılığıyla medyaya yansıdı.. İlk olarak NTV Spor’un duyurduğu haberden sonra tüm medya yöneticilerle köşe kapmaca oynamaya başladı.. Ancak Demirören ile Denizli’nin yaptığı özel görüşmede alınan ‘devam’ kararına rağmen, diğer yöneticiler “Anlaşma yok. Derbiye kadar da imzalamayacağız” şeklinde konuşunca ipler gerildi..

BU gerginliğin üstüne tuz-biber eken gelişme ise dün sabah yaşandı.. Basın Sözcüsü Mete Düren’in yine NTV Spor’a yaptığı canlı telefon bağlantısında “Basın yanlış yazıyor.. Salı günü başkan ile hocamız arasında öyle bir görüşme olmadı.. En erken F.Bahçe derbisinden sonra, en geç de 1 Haziran’da masaya oturacağız” demesi kafaları karıştırdı.. Çünkü Düren’in böyle konuşması için 2 sebep olabilirdi.. 1. Ya başkan o görüşmeyle ilgili Düren’e bilgi vermemişti.. 2. Ya da yönetim aslında Denizli ile hemen anlaşma yapma taraftarı değildi. Bu da karışıklık yarattı..

‘TAKIM KARIŞABİLİR’

MUSTAFA Denizli’ye dün bu krizi sorduk.. “Önemli maçlar arefesinde imza konusunda kafamı yoramam.. Sezon sonunda neyin ne olduğu anlaşılır” şeklinde ’ortadan’ bir cevap verdi.. Ama bu cevap bizi tatmin etmedi.. Yönetim kanadında ’minik’ bir araştırma yaptık ve şu sonuca ulaştık.. Salı günkü zirveden sonra transfere öncelik tanınıp kendisiyle ilgili prosedürün ağır yürümesinden rahatsız olan Denizli, dün itibarıyla bir yönetici aracılığıyla Demirören’e şu mesajı yollamıştı: “İmzanın tartışılması takıma zarar veriyor.. Son konuşmayı unutalım.. Ben bu konuyu kapattım..” Demirören, bugün Münih’ten dönüyor.. Onun el koymasıyla aradaki yanlış anlama giderilebilir.. Aksi takdirde Ümraniye’de işler karışacağa benziyor..

İBRAHİM SETEN / VATAN

[adrotate group=”15″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu