Beşiktaş İlçesinden HaberlerHaberSpor Haberleri

Murat Hazinedar’a CHP içinden çığ gibi tepki!

Murat Hazinedar’a son tepki CHP tabanından geldi…Murat Hazinedar başkanlığında beş ay geride kalırken,gün geçtikçe başta Beltaş işçileri olayı olmak üzere yapılan icraatlere tepki büyüyor.

Mustafa Sarıgül’ün tavsiyesi üzerine aday gösterilen ve daha sonrasında Beşiktaş Belediye Başkanı olan Murat Hazinedar aldığı kararlardan dolayı CHP örgütünde tepki topluyor.

Beltaş işçilerini dövdürttüğü iddiasıyla gündeme gelen ve CHP Genel Merkezi’nin müdahelesi ile işçilerle uzlaşmak zorunda kalan Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, bu sefer tehdit ettiği CHP Gençlik Örgütü Başkanı’nın istifasının alınması için İnsan Kaynakları Müdürü’ne talimat verdi. Dün, zorla istifası alınmaya çalışılan Seçkin Aybar, istifa etmeyince bugün işten atıldı.

Beltaş işçilerine destek veren ve taşerona karşı çıkan CHP Beşiktaş Gençlik Örgütü Başkanı Seçkin Aybar’ı, yeni başladığı belediyedeki işinden çıkarmakla tehdit etmişti. Seçkin Aybar’ın facebook sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile konuyu doğruladı.

Aybar’ın işten çıkarıldığını öğrenen gençlik örgütünden Murat Hazinedar’a tepki yağıyor. Yarın konu ile ilgili olarak ana kademe ve gençlik örgütü yöneticilerinden açıklama yapılması bekleniliyor.

[adrotate banner=”311″]

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu