HaberSpor Haberleri

Manuel Fernandes’in Lokomotiv Moskova ile sözleşme imzaladı iddiası!..

Manuel Fernandes’in Lokomotiv Moskova ile sözleşme imzaladı iddiası!.. Beşiktaş’ın Portekizli oyuncusu Fernandes’in Lokomotiv Moskova ile sözleşme imzaladığı iddia edildi / Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Manuel Fernandes’in geleceği belirsizliğini koruyor. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, son dönemde düşen performansı nedeniyle teknik direktör Slaven Bilic tarafından da yedek soyundurulmaya başlanan yıldız oyuncunun sezon sonu için Lokomotiv Moskova ile anlaştığı haberleri uzun süre Türk basınında yer almıştı.

Bugün Portekiz gazetesi Record’da çıkan habere göre de Fernandes Lokomotiv Moskova ile bir ön anlaşma yaptı ve sezon sonunda Rus ekibiyle 5 senelik bir sözleşme imzalayacak. Habere göre Fernandes yeni takımından yıllık 4 milyon euro kazanacak. Beşiktaş’ta ise 2.4 milyon euro kazanıyordu.

Beşiktaş’ta bir diğer Portekizli Hugo Almeida’nın da kontratı sezon sonunda sona eriyor. Siyah beyazlı ekip henüz ikisiyle de sözleşme uzatma görüşmelerine başlamadı.

[adrotate banner=”309″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu