HaberSpor Haberleri

Kombine biletlerde siyasi dayatma!

Kasımpaşa Stadı

Beşiktaş ile Kasımpaşa kulüpleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nın kullanımıyla ilgili imzalanan sözleşmenin etkisi kombine biletlerdeki taahhütnamede de görüldü. Beşiktaş yönetimi, taraftarlarına siyasi slogan atılmaması için dayatmada bulundu.

Yeni İnönü Stadı’nın inşaatı nedeniyle bu sezon maçlarının büyük bölümünü Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynayacak olan Beşiktaş’ta taraftarlara kombine şoku!

Kombine bilet alan taraftarlara Beşiktaş yönetiminin uygulamasıyla hazırlanan bir taahhütname imzalatılıyor. Taahhütnamedeki 5. Maddenin son bölümü şöyle;

“Toplumsal, siyasi ve ideolojik olaylara sebebiyet verecek şekilde veya bir kişiyi veya grubu veya zümreyi hedef alacak şekilde hakaret etmeyeceğimi, hakaret içeren sloganlar atmayacağımı, aksi halde BJK’nin sezon kartını bedelsiz olarak geri alma ve iptal etme hakkına sahip olduğunu, böyle bir duruma itiraz etmeyeceğimi ve bu nedenle BJK’dan herhangi bir talepte bulunmayacağımı ayrıca böyle bir duruma sebebiyet vermem halinde BJK’nin uğradığı veya uğrayacağı zararlardan sorumlu olduğumu…”

Beşiktaş ile Kasımpaşa kulüpleri arasında yapılan stat anlaşmasında şöyle bir madde yer alıyor: “Taraftarlar, özellikle siyasi içerikli küfürler ederse sözleşme tek taraflı feshedilecek.” İşte bu madde nedeniyle siyah-beyazlı kulüp taahhütnameye böyle bir madde koydu.

[adrotate banner=”304″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu