HaberSpor Haberleri

Kim bu Beşiktaşlılar? Süleyman Seba ile Aziz Yıldırım’ı aynı kefeye koydular!

suleyman seba azizyildirim bp

Kim bu Beşiktaşlılar? Süleyman Seba ile Aziz Yıldırım’ı aynı kefeye koydular! Beşiktaşlı olduğu iddia edilen bir grup, Samsunspor’dan dönen Fenerbahçe’yi karşılayıp ilginç bir pankart açtı.

Fenerbahçe Kulübü’nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Samsunspor ile deplasmanda oynanan ve Fenerbahçe’nin 3-1 yenildiği maçın ardından geç saatlerde İstanbul’a dönen Fenerbahçe kafilesini, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda takıma moral veren Fenerbahçe taraftarının yanı sıra, bir grup Beşiktaşlı taraftarın, üzerinde Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın resimlerinin yer aldığı büyük bir pankartla karşıladığı bildirildi.

Beşiktaşlı oldukları iddia edilen şahısların açtığı pankartta şu ifadeler yer aldı:

”Beşiktaşlılık şampiyonluk değildir, kupa değildir. Beşiktaşlılık bir sevdadır, bir aşktır, bir duruştur. Yöneticilik, gençlerimize sahip çıkmaktır. Yöneticilik, sadece profesyonel futbol takımına para harcamak değildir. Yöneticilik, 9 branşta 2800 sporcuya hizmet edip isimlerini bile tek tek bilmektir. İşte o yüzden Süleyman Seba’yı, Aziz Yıldırım’ı seviyoruz ve özlüyoruz. Beşiktaşlılar” ifadeleri yer aldı.

[adrotate banner=”113″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu