GündemHaberPolitika Haberleri

Kılıçdaroğlu: Çarşı’yı da biliyorum, alın terini en iyi siz bilirsiniz

kilicdaroglu mersin bp

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçadroğlu seçim gezilerine İstanbul ilçelerinde devam etti. Beşiktaş’ta halka seslenen Kemal Kılıçdaroğlu Başbakan Erdoğan’a yüklendi.

Eyüp, Beyoğlu ve Beşiktaş ilçelerini gezen Kemal Kılıçdaroğlu, Eyüp Sultan Türbesini de ziyaret etti. Beşiktaş’ta seçim otobüsünün üzerinden halka seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’ın ‘Ben yürütmeyim’ sözlerine atıfta bulunarak “Biliyorum o yürütmenin ustası. Gel istediğin yerde, halkın önüne çıkalım kim usta kim çırak ben sana göstereyim” diye konuştu.

Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceklerini belirten Kemal Kılıçdaroğlu, “Ülkeyi aydınlığa çıkarana kadar mücadelemiz devam edecek. AKP’nin oyları düşüyor. Bir milyon 700 bin çocuğumuzun umudunu söndüren AKP iktidarına ders verecek misiniz? AKP artık ders almak zorundadır. Recep Tayyip Erdoğan’ın ezberini bozacağız, kimyasını bozacağız. Bir Başbakan ilk kez benim bakanlarım yolsuzluk yaptı diyor. Bakanlardan bir ses çıkıyor mu, bakanlardan ses çıkmıyor meraklanmayın onlardan da ses çıkacak bu ülke aydınlığa çıkıncaya kadar mücadelemiz devam edecek. Beşiktaş’ı biliyorum çarşıyı da biliyorum mücadeleyi de biliyorum sosyal demokrasiyi en iyi siz bilirsiniz alın terini en iyi siz bilirsiniz” dedi.

[adrotate banner=”131″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu