HaberSpor Haberleri

Kadın ve çocuklar için bilet dağıtımı başladı

kalpler inonuBeşiktaş’ın yarın akşam Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maça sadece kadınlar ve kadın refakatçileri ile birlikte 12 yaşından küçük çocuklar alınacak.

Kadın ve çocuklara ücretsiz bilet dağıtımı bugün başladı. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklama ve kurallar şöyle;

“Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda siyah-beyazlılarımızın 11 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de Fiyapı İnönü Stadı’nda oynayacağı mücadeleyi, PFDK’nın 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle, kadın taraftarlarımız ve yanlarında anneleri olmak kaydı ile, on iki yaş ve altı çocuklar izleyebilecektir.

Ayrıca karşılaşmayı kaldıkları kurumca görevlendirilmiş resmi refakatçileri yanlarında olmak şartıyla Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde veya denetiminde olan sosyal amaçlı çocuk yuvaları ve yetiştirme yurtlarında kalan, korunmaya muhtaç 12 yaş ve altı çocuklar da izleyebilecektir.

Kadın ve çocuk taraftarlarımız için davetiye biletlerin dağıtımına Fiyapı İnönü Stadı’nda bulunan Kartal Yuvası mağazamızda başlandı. Bugün saat 19.30’a kadar biletlerinizi alabilirsiniz.

Taraftarlarımız maç günü ise biletlerini Fiyapı İnönü Stadı bilet satış gişesinden saat 11.00 ile 20.00 arasında alabilecektir.

Davetiye bilet almak isteyen kadın taraftarlarımızın nüfus cüzdanı fotokopisi getirmelerine gerek yoktur.

Kadın taraftarlarımıza sarı renkli biletleri hemen teslim edilecektir. Ancak kadın taraftarlarımızın yanlarında getirecekleri çocukların nüfus cüzdanını ibraz etmeleri gerekmektedir.

Bilet dağıtımına öncelikle VIP Tribün ve Kapalı Tribün’den başlanacak olup, bu biletlerin bitmesi durumunda sırasıyla Numaralı, Yeni Açık ve Eski Açık tribün biletlerinin dağıtımı yapılacaktır.”

[adrotate banner=”108″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu