GündemHaber

İsmail Ünal ve Deniz Baykal’ın tekne keyfi

İsmail Ünal

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP eski Genel Başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal ile teknede balık keyfi yaptı.

Hürriyet gazetesinden Yalçın Bayer’in yazısı;

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı üzerine CHP’de Mustafa Sarıgül ve Gürsel Tekin’le ilgili kulisleri aktarırken Sarıyer’den bir okurumuz “Haberiniz yok galiba” deyiverdi.

Baykal geçen hafta Amerikan bayraklı bir tekne ile Büyükdere’ye gelmiş ve bir balıkçıya verdikleri balık siparişlerini alarak köprünün ayaklarının bulunduğu Büyük Liman’da demir atarak yemişler. Derin siyasi sohbetlere dalmışlar.

Tekne gezisinde kimler mi varmış:

Selami Öztürk (Kadıköy), İsmail Ünal (Beşiktaş) ve Ateş Ünal Erzen (Bakırköy).

Kılıçdaroğlu bu isimleri hedef tahtasına koyup, yerlerine yeni isim arayışına girer mi?

Bunları konuşmak şimdiden erken sayılır ama bazı bölgelerde sürpriz isimlerin çıkacağı hiç ihtimal dışı değil. Şimdiden aday adaylıklarını açıklayan bazı isimlerden söz edersek:

SARIYER’e, eski Bakırköy Belediye Başkanı Ali Talip Özdemir’in AKP’den aday adayı olması ilginç bulundu. CHP’den adaylıklarını bir şekilde belirten Dt. Cengiz Alp’in Sarıyer’den, işletmeci Muharrem Alpaslan (Prof. Nurettin Sözen’in yeğeni), Beykent Üniversitesi öğretim üyesi Mustafa Melek ile CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nden aday adayı.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu