GündemHaberVideo Haber

İsmail Ünal Beşiktaş’ın göbeğinde böyle protesto edildi (Video)

İsmail Ünal protesto

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, belediyenin işten çıkardığı Beltaş işçilerine destek veren bir grup tarafından Beşiktaş’ın göbeğinde protesto edildi. Vatandaşlar da protestocu gruba destek verdi. (Video)

Sendikal haklarının gasp edildiği gerekçesiyle aylardır direnişte olan BELTAŞ işçilerine bir destek de Beşiktaş Köyiçi’nde geldi. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal 16. Uluslararası 1001 Belgesel Film Festivali’nin açılış konuşmasını yaptığı sırada protesto edildi.

CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanının Beltaş işçilerinin sendikal haklarını gasp etmeye çalıştığını iddia eden göstericiler “BELTAŞ İşçisi Yalnız Değildir” şeklinde slogan attı. Protesto üzerine İsmail Ünal konuşmasını bağırarak sürdürmeye çalışsa da kısa bir süre sonra konuşmayı keserek kürsüyü terk etti.

İsmail Ünal’dan önce sahnede bulunan şair Sezai Sarıoğlu ortamı sakinleştirmek için eylemcilerin yanlarına gelerek “doğru haklısınız ben de sizi destekliyorum eğer ayarlayabilirsem söz hakkı vereceğim” dedi. Bu olaylar esnasında Belediye Başkanı İsmail Ünal’a verilecek hediyeyi İsmail Ünal sahneye koşarak aldı.

[media id=372 width=600 height=340] [adrotate banner=”133″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu