HaberSpor Haberleri

İbrahim Üzülmez, yönetimden görev bekliyor!..

İbrahim Üzülmez, Beşiktaş’tan görev bekliyor!.. Beşiktaş Futbol Takımı’nın eski kaptanlarından İbrahim Üzülmez, gelecek sezon siyah-beyazlı kulüpte görev almak için Beşiktaş Yönetimi ile görüşme yaptığını ve son durumun başkan Fikret Orman’ın vereceği kararın ardından belli olacağını açıkladı / Beşiktaş Haberleri

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, İbrahim Üzülmez, “Formasını yıllarca başarıyla terlettiğim Beşiktaşıma geri dönmek en büyük isteğim” dedi. Göreve çağrılması halinde tereddütsüz bunu kabul edeceğini ifade eden Üzülmez, “Ben söz konusu Beşiktaş olunca, canını dahi vermekten çekinmeyecek bir insanım. Para, pul, şan, şöhret, servet, Beşiktaş’ın yanında zerre kadar değeri olmayan kavramlar. Bana yeter ki “Gel, göreve soyun” desinler. Canla başla, her şeyimle mücadele etmeye ve elimi taşın altına sokmaya hazırım” ifadelerini kullandı.

Siyah – beyazlı yönetimle, kulüpte görev almak için bir dizi görüşmeler yaptığını kaydeden Üzülmez, “Tabii son kararı Sayın Orman ve değerli yönetim kurulu verecek. Ben kendilerine görev almak istediğimi ve Beşiktaş’a çok faydalı olacağıma inandığımı belirttim. Futbolculuk dönemimde nasıl arkadaşlarım, hocalarım ve taraftarlarım için terimin son damlasına kadar mücadele ediyorsam, beni göreve getirdikleri taktirde yine aynı karakteri yansıtacağım” şeklinde konuştu.

“Futbolcu kardeşlerime ağabeylik yapmak için göreve talibim”

İsminin sezon başında da Beşiktaş ile anıldığını fakat bir takım pürüzler sebebiyle anlaşma sağlanamadığını da ifade eden eski kaptan İbrahim Üzülmez, şöyle devam etti:

“Sene başı ufak pürüzlere takıldık ama artık benim açımdan hiçbir engel kalmadı. Kaldı ki şu an takıma ağabeylik yapacak tecrübeli bir ismin varlığına ihtiyaç duyulduğuna da inanıyorum. Ben futbolcu kardeşlerime ağabeylik yapmak, tecrübelerimi onlara aktarmak için bu göreve talibim. Yönetimle, teknik heyetle aralarında köprü kurup, sorunlarıyla, sıkıntılarıyla ilgilenmek isterim. Hepsi genç ve pırıl pırıl çocuklar, hata yapacaklar tabii, biz de zamanında yapmadık mı? Fakat esas olan Beşiktaş ve Beşiktaş’ın başarısıdır. Dilerim, Vodafone Arena’da ağabeyleri olarak kulübedeki yerimi alırım”

“Beşiktaş forması herkese nasip olmaz”

Gökhan Töre’nin Fenerbahçe maçının ardından yaşadığı olaya çok üzüldüğünü de belirten Üzülmez, sözlerini şöyle tamamladı:

“Geçekten Gökhan Töre kardeşimiz için çok korktum ve endişelendim. Kendisine biraz dikkat etmeli. Allah korusun canından olabilirdi. Beşiktaş forması herkese nasip olmaz. Yalnızca Gökhan değil, diğer tüm arkadaşlar bu formanın beraberinde getirdiği sorumluluğu en iyi şekilde taşımalı.”

[adrotate banner=”316″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu