Spor Haberleri

Hasan Arat: Fulya davası Türkiye’de bir milattır

Hasan Arat

Uzun zamandır sessiz olan Hasan Arat Fulya davasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hasan Arat, bu davanın Türkiye’de bir milat olduğunu söyledi.

Fulya Projesi ve davası sırasında uzun zamandır sessizliğini koruyan Hasan Arat Haber1903’ün Fulya Davası ile ilgili sorularının  yanıtladı.

Hasan Arat şunları söyledi:

“Bu davayı açanları, kulübün menfaatini bu kadar yakından takip edenleri ve bu davaya destek veren herkesi bir Beşiktaşlı olarak gönülden tebrik ediyorum. Türkiye’de bir milattır. Beşiktaş, kendi meselesine sahip çıkmıştır. Bundan sonra hiç kimse istediği şeyi istediği gibi yapamayacaktır. Hukukun ne kadar önemli olduğunu herkesin idrak ettiği bir ortamda böyle bir kararın çıkması çok yerindedir.

Kulübüm açısından, bu kulübe mensup bir fert olarak bu verilen karardan çok memnunum. Yönetim Kurulu, hukuken kendi değerlendirmesini yapacaktır. Bu değerlendirmeyi yaparken çok dikkatli olmalıdır. Çünkü burada aslolan Beşiktaş’ın menfaatidir.

Hasan Arat ve ortağı Ethem Sancak Siirt’e taşınıyorlar

Beşiktaş’ın menfaati her türlü menfaatin üstündedir. Bu koltukta bugün oturanlar yarın oturmayacaktır. Başka arkadaşlar gelip görev alır, bu koltuklar gelip geçicidir. Aslolan Beşiktaş’ın menfaati olduğu için de bu kararı Beşiktaş’ın menfaatleri doğrultusunda vermeleri gerekir.

Hukuk, kendilerine ne yapacaklarını tarif edebilir. Ancak önemli olan Beşiktaş vicdanını dinlemektir. Bu vicdanı dinleyerek alacakları yönetim kurulu kararı, bu kulübün geleceğini çok ciddi biçimde şekillendirecektir. Nasıl karar alacaklarını bekleyip göreceğiz. Ama şunu herkesin bilmesi lazım. Ne karar alırsa alsınlar Beşiktaş’ın neferleri bu işin peşini bırakmayacaktır.”

https://www.besiktaspostasi.com/fulya-davasi-bulent-yuksel-ve-tekinoktayla-reyting-rekorlari-kirdi-video-36802/

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu