HaberSpor Haberleri

Haluk Şahbaz sonunda İçişleri Bakanlığına başvurdu! “Ernst&Young raporu açıklansın”

bjk

2004-2012’yi kapsayan dönem için hazırlanan Ernst&Young raporunun açıklanması için daha önce kulübe ihtar çeken ancak yine de yanıt alamayan Beşiktaş kulübü eski Genel Sekreteri Haluk Şahbaz şimdi de İçişleri Bakanlığına başvurdu.

Haluk Şahbaz, Fikret Orman yönetiminin söz konusu raporu ısrarla kamuoyuna açıklamadığını belirttiği başvurusunda İçişleri Bakanlığı’nın olaya müdahale etmesi gerektiğini bildirdi.

Şahbaz’ın başvurusu şu şekilde;

“Sayın Bakanım,

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu, 2012 Tarihinde Ernst&Young ünvanlı Güney Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. isimli Orjin Maslak Plaza, Maslak Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi No:27 Kat: 1-5 Sarıyer/İstanbul adres kayıtlı olduğunu bildiğimiz bir mali müşavirlik ve denetim firmasına bir denetim yaptırmıştır.

Bu denetim BJK Derneğinin 2004-2012 yılları arasında görev yapmış olan önceki Yönetim kurulunun dönemlerini kapsamaktadır ve bu denetim genel kuruldan alınan talep doğrultusunda yapılmıştır.

Denetlemeyi yapan Ernst&Young ünvanlı Güney Bağımsız Denetim firması bu doğrultuda bir rapor hazırlayarak bunu BJK Derneğine teslim etmiştir.

Ancak BJK Yönetim Kurulu BJK Derneği genel kurul üyelerine yetki alıp açıklanacağını bildirdiği halde bahsi olan rapor bugüne kadar ne yazık ki açıklanmamıştır.

Bu raporun açıklanması için kulübümüzde her 3 ayda bir yapılan Divan Toplantılarında sürekli talep etmeme rağmen bugüne kadar hiçbir cevap alamamış durumdayım.

5253 Sayılı Dernekler Kanunu ile Türk Medeni Kanununun tüm gerekçelerine dayanarak kendilerine bilgi edinme hakkıma istinaden cevap vermeleri gerektiğini 24.07.2015 tarihindeki ekte sunmuş olduğum belgedeki ihtarname ile bildirdim.

Ancak bahsi geçen ihtarnameye rağmen yine hiçbir cevap alamadığım için bu şikayetimin tarafınıza bildirilmesi zorunlu olmuştur.

Bu nedenledir ki,

Bu raporun, Derneğimizin kamuya açık bir dernek statüsünde olması sebebiyle ve şahsımın da hem dernek, hem de divan üyesi olması sıfatıyla, tarafıma verilmesini temin edilmesini ve üyelerden sürekli gizlenmekte olan söz konusu bu raporda Derneğimize karşı yapılan herhangi bir suistimalin tarafınızdan da tespit edilmesi halinde;

Bu konuda gereğinin yapılmasının temini için gerekli olan emir ve müsaadelerinizi

Saygılarımla arz ederim.

Haluk Şahbaz

BJK Kongre ve Divan Üyesi, Eski Genel Sekreter”

4 haluk sahbaz bakanlik

[adrotate banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

  1. Haluk beyi yurekten kutluyorum besiktasin haklarini savunan nihayet biri cikti. haberden Fikret baskanin bu ise gonulsuz oldugunu anlasiliyor, kacyildan beri bagimsiz denetci raporlari ile alakali ne yapti merak ediyorum. Besiktas taraftari olarak gecmisimizi unutmadik unutmucaz. Haluk beyin cesaretini ve alakasini da takdirle karsiliyorum. egrisi dogrusu neyse ciksin bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu