HaberSpor Haberleri

“Galatasaray’ın Fernandes’e ihtiyacı yok, Engin Baytar daha iyi”

fernandes gol bp

Fotomaç gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Beşiktaş’ın formda ismi Manuel Fernandes’e Galatasaray’da ihtiyaç olmadığını iddia ederek ‘Aklı başında Engin Baytar Fernandes’ten daha iyidir’ dedi.

Hıncal Uluç’un Fotomaç’ta yer alan söyleşisi şöyle;

Beşiktaş’ta son dönemde öne çıkan isim Fernandes… Siz Fernades’i nasıl buluyorsunuz; ‘Quaresma’nın olmamasının da etkisiyle daha rahat oynadığı, birbirleriyle konuşmadıkları’ yönünde iddialar var.

Sen ile ben, Portekiz’de gazetecilik yapsak ve iyi derecede Portekizce bilsek. İkimiz beraberken mi daha iyi verim sağlarız, sen ya da ben kovulursa, geri kalan mı daha başarılı olur? Bu tartışılmayacak bir şey…
Üstelik aynı mevkide oynayan adamlar olsa bir an düşünürsün.
Fernandes, Quaresma’yı besleyen adam. Bildiği, tanıdığı biriyle hücum etmek var, bir de kendini gariban hissettiğin bir yerde hem de sağ kanatta unutulmuş bir adam olmak var. Bunun tartışılmasını hayretler içinde izliyorum.
Quaresma ve Portekizlilere karşı alınan bu tavır yüzünden, Fernandes de bir Portekizli olduğu için kendini itilmiş, kakılmış hissediyordu.
Kendisine, ‘Beşiktaş’ta Portekizlilere karşı bir düşmanlık yok. Bizim kendi birtakım hesaplarımız var.
Oradan… Yoksa seninle bir sıkıntımız yok’ deyip ikna ettiler.

ADİL YÖNETİM BEKLİYOR
Fernandes de hevesle oynamaya başladı. Fernandes hevesle oynamaya başladığı zaman da iyi futbolcu…
Bir de biliyor ki bundan sonra transfer olması gösterdiği performansa bağlı…
Burada unutulur, kenarda kalırsa, kendisine talip olan takım çıkmaz.
Oynamaya mecbur olduğunu biliyor, ‘Sana karşı bir kastımız yok’ da dediler. Niye oynamasın! ‘Fernandes, Galatasaray’da olsa müthiş olurdu’ şeklinde yorumlar var. Katılır mısınız?
Galatasaray’ın Fernandes’e ihtiyacı yok. Galatasaray’ın orta sahada fazlaları var. Olmaması gerekenler var. Onlardan kurtulsa, olanlar Galatasaray’ın orta sahasını götürür. Aklı başında bir Engin’i, ben Fernandes’e değişmem. Önemli olan Engin’in aklını başına getirmesi…
İnşallah aklı başına gelmiştir.

[adrotate banner=”270″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu