Magazin Haberleri

Futbolcuları eleştirdi, kendi de gece hayatında olaya karıştı!

Beşiktaşlı futbolcuların gece yaşamında karıştıkları olayları sürekli diline dolayan Fikret Orman, gittiği eğlence mekanında Akın Kurtoğlu tarafından tehdit edildi ve büyük bir arbedenin ortasında kaldı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, barıştığı eski eşi Sedef Hanım ile önceki gece Kuruçeşme’de bir mekanda sahne alan Kibariye’yi dinlemeye gitti. Sözcü Gazetesi’nden Tarkan Abdullahoğlu’nun haberine göre; mekanda sahne alan Kibariye’nin, Beşiktaş Başkanı’na, “Başkanım hoş geldiniz, ne iyi ettiğiniz de geldiniz. Fikret başkanımız da aramızda” sözlerini gece boyu birkaç kez tekrar etmesi iş adamı Akın Büyükoğlu’nu kızdırdı. Sahneden 02.00 sularında inmesi gereken Kibariye, yoğun istek üzerine 30 dakika programını uzattı. Kibariye’nin sahneden inmeden önce “Fikret Başkanım gecemizi onurlandırdınız, yine bekleriz” sözlerini sarf etmesi üzerine, Orman’ın iki masa ilerisindeki oturan Büyükoğlu’nu adeta çıldırttı.

Büyükoğlu’nun, “Ben de buradayım, benim adımı niye söylemiyor”? deyip bağırarak oturduğu yerden kalkıp Fikret Orman’ın üzerine doğru yürümesi ortalığı karıştırdı. İş adamının koruması ve güvenliklerin araya girmesi sonrası bütün mekan adeta birbirine girdi. Orman’ı darp etmeye çalışan Büyükoğlu’nun, Beşiktaş Başkanı’nı tehdit ettiği herkes tarafından duyuldu.

Olayların başlamasıyla birlikte Orman’ın yardımcılarından biri, kapıya çıkarak polisi arayıp “Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı içeride tehdit ediyorlar hemen gelin” diyerek adres verdi. Bu görüşmeden 3 dakika sonra polis ekipleri, mekana giriş yaptılar. Yaklaşık 15 dakika süren olaylarda Fikret Orman ve Sedef Orman çifti polisin gelmesi ile sivil polisler ve güvenlikler eşliğinde arka kapıya yanaştırılan özel araçla mekandan çıkarıldı.

Orman ile aynı masada oturan Şansal Büyüka’nın olayın tam ortasında kalarak birçok darbe aldığı iddia edilirken, locada bulunan Tümer Metin ve Saba Tümer’de arka kapıdan çıkarıldı.

Polis, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı mekandan çıkarttıktan sonra kavga karışan isimlere kapıda kimlik kontrolü yaptı ve şüpheli gördüğü isimleri gözaltına aldı.

[adrotate banner=”309″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu