HaberSpor Haberleri

Fransa’da son dakika iddiası: Nene Beşiktaş’ta

Nene Beşiktaş'taBeşiktaş’a transfer olup olmayacağı belirsizliğini koruyan Nene hakkında Fransa’dan bir son dakika iddiası geldi. Nene’nin Beşiktaş’ın teklifini kabul ettiği ileri sürüldü.

Eurosport Fransa’nın haberine göre Paris Saint Germain’den ayrılacak olan Brezilyalı golcü futbolcu Nene Beşiktaş’ta. Eurospor, haberinde Nene’nin Beşiktaş’ın teklifini kabul ettiğini iddia etti. Haberde golcü futbolcunun yıllık 2 milyon 250 bin euro alacağı, yılbaşından sonra önce İstanbul’da resmi sözleşmeyi imzalayıp daha sonra da Beşiktaş’ın kamp yapacağı Antalya’ya gideceği belirtildi.

Bu arada Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Nene transferi hakkında konuştu.

Fikret Orman, “Transfer şart da değil. Transfer yapmak için takımın düzenini bozmam. Bozmayacağız. Böyle bir prensip kararımız var. Bu, böyle bir günde bitecek iş değil. Türkiye, Katar öncesi bir nokta değil. Bizim ülkemizi ve ülkemizde oynanan sporu Katar ile mukayese etmeye kalktıkları zaman biraz tepkili olurum. Bizim şartlarımız belli, ülkemizin şartları belli. Biz hem ülkemizin dövizini hem kulübümüzün kaynaklarını en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Olursa bizim şartlarımızla olur, olmazsa olmaz” ifadelerini kullandı.

[adrotate banner=”267″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu