HaberSpor Haberleri

“Fikret Orman’ın burnundan kıl aldırmayan uzlaşmaz tavrı var”

Fikret OrmanVatan gazetesi yazarlarından Güntekin Onay’ın, Beşiktaş yönetiminin dağılmasıyla ilgili olarak kaleme aldığı yazısı;

Fikret Orman yönetimi 13. ayını doldurdu. Yaşanan bu süre içerisinde ne yapıldı veya yapılmadı konusuna girmeyeceğim. Ancak şöyle bir gerçek var ki bu yönetim tek vücut halinde hareket edemedi. Birlik olamadı, süreklilik sağlayamadı.

Yönetim ile birlikte hareket eden İbrahim Altınsay ilk istifa eden kişi olmuştu. Ardından İsmet Berkan ve Cem Bilge görevi bıraktı sonra da Levent Erdoğan ve Adnan Dalgakıran..

Son olarak da Tamer Kıran…

Bir yönetim kurulu düşünün… 1 yılda 12 asil üyenin 5’i görevinden istifa etmiş.. Şu veya bu nedenle.. Birlik ve beraberlik ile Beşiktaş dinamiklerini hayata geçirmeyi kenara bırakın sürekli bir kan kaybı var.. Beşiktaş önümüzdeki yılın planlamasını yapıp güçlü adımlar atacağı bir dönemde zayıflıyor. Bu kadar güçlü isimlere sahip büyük bir camianın bir araya gelip tek ses, tek vücut halinde hareket etmesi bu kadar mı zor? Neden herkes küskün? Neden herkes sorumluluktan kaçıyor?

Mevcut dinamikleri hayata geçirebilecek tek kişi artık çok yaşlandı ve hasta.. Ne yazıktır ki yok birleştirici, kucaklayıcı bir Süleyman Seba daha… Başkan Fikret Orman’ı beğenmeyenler ve eleştirenler çok. Burnundan kıl aldırmayan uzlaşmasız bir tavrı da var. Bu yüzden büyük destek bulamadı. Ancak Beşiktaş camiası şunu kabul etmeli ki 2012’nin Mart ayında kimse aday olmadı, zor dönemde kimse sorumluluk almadı. Borçlar ve temlikler ile hacizler ile kimse uğraşmak istemedi. Herkes kaçtı ama o kaçmadı.”

[adrotate banner=”281″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu