HaberSpor Haberleri

Fikret Orman yine gördüğü mikrofona konuştu!

Esenboğa havalimanın gazetecilere açıklama yapan Fikret Orman yine gündem yaratacak açıklamalarıyla adından söz ettiriyor.

1-1 berabere sonuçlanan Gençlebirliği – Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulunan Fikret Orman,Ankara dönüşü Esenboğa havalimanında gazetecilerin uzattığı mikrofonlara konuştu.

Daha önce verilen tarihler yalan oldu

Stat açılışı hakkında artık tarih vermek istemediğini söyleyen Orman,daha önce verdiği tarihlerin neden açılış tarihi olarak gerçekleşmediğine açıklama getirmezken stadın ne zaman açılacağınıda söylemekten kaçındı.

Sosyal medyada yapılan açıkmaları takmadığını kongrelerde beyan eden Orman,yine sosyal medyada yapılan eleştirilere istinaden ”Beni bile çıldırtıyorlar” yorumu yaparak sosyal medyayı takip edip etmediği konusunda kafalarda soru işareti bıraktı.

TFF ve MHK seçimlerinde oy verilmişti

Hakemlerede değinen Orman,MHK ve TFF seçimlerinde oy vererek desteklediği kurumlara birşey demezken,hedefine hakemleri oturtarak kurumlar yerine hakemleri eleştirmeyi seçti.

İşte Orman’ın diğer açıkmaları ;

“Çok iyi bir takımımız ve hocamız var. Şampiyonluk yarışında bu takıma inanıyorum. Bu sezon ipi biz göğüsleyeceğiz. Fenerbahçe maçı önemli bir sınav. Rakibimiz de biz de iyi takviyeler yaptık. Kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Daha iyi durumda olduğumuzu ve kazanacağımızı düşünüyorum. Oyuncularımız şu an hazır ve formda. Bunu net bir şekilde görebiliyorum.Hafta içinde hakemle ilgili yaptığımız açıklama net… Yıllardır futbolun içindeyiz, alt yazıları okuyabiliyoruz. Biz adalet uyarısı yapıyoruz. Sadece bizim için değil, herkes için adil yönetim istiyoruz. Lehimize de aleyhimize de yanlış kararlar istemiyoruz. Beşiktaş’a karşı kuralları hatırlayıp uygulayanların rakiplerimiz söz konusu olunca hatırlamamasını eleştiriyoruz.”

[adrotate banner=”309″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu