HaberSpor Haberleri

Fikret Orman Tamer Kıran’ı yeniden listesine alacak mı?

Tamer Kıranİnönü’de çıkan olaylar sonrası istifa eden Tamer Kıran’ın, Başkan Fikret Orman’ın yeni listesinde de yer alacağı iddia edildi.

Açık Mert Korkusuz gazetesinin haberine göre Orduspor maçında numaralı tribünde yaşanan ve bir de tutuklamanın çıktığı dayak olayı ile çalkalanan Beşiktaş’ta ilginç gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş taraftarını demir copla döven saldırganların kendi misafir listesiyle stada girdiğini kabul eden ancak yaşanan olayda hiçbir talimatı olmadığını belirterek geçtiğimiz günlerde istifa eden futbol komitesi başkanı Tamer Kıran, yeniden Beşiktaş Yönetimi’ne girebilir. “Yaşanan sadece bir kazaydı. Direkt sorumluluğu olmamasına rağmen Beşiktaşlı duruşu gereği istifa etti” diyerek Kıran’a bir anlamda manevi destek veren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni yapılacak seçimde yol arkadaşını yeniden yanına alacak.

Dost meclisinde içini döken başkan Orman, son birkaç gün içinde yaşananlara inanamadığını söyledi. “Öyle kişiler, hak etmedikleri halde öyle şeyler yaşıyorlar ki şaşırıyorum” diyen Fikret Orman, “Aslında söylenecek çok şey var ama Beşiktaş zaten zor bir dönemden geçiyor. Bunu daha da zorlaştırmanın anlamı yok. Tamer (Kıran) hiç de hak etmediği şeylerle suçlandı. Onun dürüstlüğünden, samimiyetinden bir an bile şüphe duymadım. Bu olaya en çok o üzüldü, en çok o incindi. Geçmişte benzer şeyler yaşandığında kimse üzerinde durmamıştı. Ama Tamer ve benim için olmazsa olmaz olan Beşiktaşlı duruşudur. Tamer aile dostumdur ama her şeyden önce yola birlikte çıktığım bir arkadaşımdır. Onun ürettiği fikirler ve projeler bu kulübü ileriye götürecektir. Beşiktaş için yapacağı daha çok şey var” diyerek bir anlamda genç yöneticiyi yeniden sağ kolu yapacağının işaretini verdi.

Tüzük tadil kongresinden sonra seçimli olağanüstü kongre kararı alması beklenen ve birçok yönetici ile yolları ayırmaya hazırlanan Orman, yeniden başkan seçilmesi halinde Tamer Kıran’a yine futbol komitesini teslim edecek.

[adrotate banner=”317″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu