BJK HaberleriHaberSpor Haberleri

Fikret Orman: Stat tuvaletlerinde çiçekler olacak

fikret orman613

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yöneticiler Ahmet Nur Çebi ve Yalçın Yılmaz ile birlikte İnönü Stadı’nı teftiş etti. Fikret Orman, İnönü Stadı’nda birçok yenilik olacağını, tuvaletlere çiçek konulacağını söyledi.

İnönü Stadı’nın bütün sorunlarının giderildiğini ifade eden Fikret Orman, “Beşiktaşlılar yeni dönemde İnönü Stadı ile gurur duyacaklar. Tribünlerdeki koltuklardan, tuveletlere ve turnikelere kadar tüm sorunları tek tek tespit edip, onardık” dedi.

Fikret Orman, 100 olan kamera sayısını 300’e çıkardıklarını dile getirerek “Sahanın kapatılmasına neden olan kişiler hemen gözaltına alınacak. Gerekirse, mahkemeye verilip, kulüp adına dava açılacak. Özel güvenlik teşkilatına önemli yetkiler verildi. Bundan sonra başı boş taraftar olmayacak. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün desteği ile sorun çıkartan taraftar anında etkisiz hale getirilecek. Geçen yıl çıkan olaylardan ötürü Beşiktaş’ın 8 milyon TL kaybı var. Bunun önüne geçilecek. Ben dahil yöneticilerimiz, maç öncesinde şeref tribünü yerine İnönü Stadı’nın kapılarında duracak. Hepimiz bire bir çıkabilecek problemlerle ilgileneceğiz. Taraftarlarımızın rahatça maça girmesini sağlayacağız. Kimseye bedava bilet verilmedi. Verilmeyecek de! Parasını alan herkes, ağız tadıyla maçını izleyecek. Yönetim olarak taahhüt ediyoruz. Bundan sonra İnönü Stadı’na kombinesi olan kişi, istediği zaman gelip yerine oturacak biletsiz kimse olmayacak” dedi.

Tuvaletlere çiçek koyacağız
İnönü Stadı’nda artık ünlü firmaların hizmet vereceğini sözlerine ekleyen Fikret Orman şunları söyledi:

“Özellikle yeme-içme konusunda çok hassas davranıyoruz. Tuvaletlere de çiçekler ve kokular olacak. İnönü Stadı’nda maç izlemek, Avrupa’daki statlar gibi keyif verecek. Dünyadaki örneklerine bakıp, İnönü Stadı’na makyaj yaptık. Stat sorunları için beyaz masa oluşturacağız. Sorunlara anında müdahale edilecek.”

“İnönü Stadı, yeni sezona hazır hale getirildi. Sahamız kötü değil. Kemer Country Golf sahalarının organizasyonunu yapan şirket özel formüllerle çimlerin yetişmesini sağladı. Çimlerimiz şu anda özel şemsiye ile korunup muhafaza ediliyor. Futbolcularımızın istediği çim saha oluşturuldu.”

[adrotate banner=”263”]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu