HaberSpor Haberleri

Fikret Orman’dan Diego, Fenerbahçe ve Olcan Adın ile ilgili çarpıcı açıklamalar!..

Fikret Orman’dan Diego, Fenerbahçe ve Olcan Adın ile ilgili çarpıcı açıklamalar!.. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Diego, Fenerbahçe, Olcan Adın ve transfer hakkında önemli açıklamalar yaptı / Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Lig TV’ye stattan transfere kadar birçok konuda açıklamada bulundu.

Fikret Orman’dan Diego, Fenerbahçe ve Olcan Adın ile ilgili çarpıcı açıklamalar!.. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Orman Vodafone Arena Stadı ile ilgili şu bilgileri verdi: “Sahaya çok hakim bir stat. Sahanın içinde gibi. Juventus Arena’ya benzer bir stat olacak. Çok güzel bir stat olacak. Biz bu tesisleri şampiyon olmak için yapıyoruz. Çok gelirimiz olacak. Daha kabiliyetli oyuncular alacağız. Benim dışımda hiçbir başkan bu stadı yıkmaya cesaret edemezdi. Stat bittiğinde 35 bin kombine bekliyoruz. En büyük arzum Beşiktaş’a bir Avrupa Kupası kazandırmak”

“Fernades’i keşke satsaydık, en azından kulübe gelir olurdu.”

Ligde alınan üçüncülüğün kendisini memnun etmediğini vurgulayan Orman, “Üçüncülüğe sevinirsek, Beşiktaş’ı çok küçümseriz. Beşiktaş hep şampiyon olmayı hedefler. Beni üçüncülük hiç memnun etmez. Bu sezon Olimpiyat’ta oynadık, Kasımpaşa’da oynadık, statlarımız kapandı, ceza aldık, yabancı oyuncuların bazılarından verim alamadık. Sezonun en büyük hayal kırıklığı Fernandes. Fernandes’i devre arasında kendisini isteyen kulüplere satmalıydık. Keşke satsaydık. En azından kulübe gelir olurdu. Almeida ise en azından bir şeyler yapmaya çabaladı. Hiçbir şey yapmadılar bu sene. Ancak bunlara rağmen en kötü ikinci bitirmemiz lazımdı. Olmadı.”

“Önder iyi insan Futbol direktörlüğünü ilk defa yapıyor. Bilic’in gerçek performansı bu sezon ortaya çıkacak”

Orman, “Slaven Bilic’le neden devam kararı aldınız?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Her sene bir hoca değişmez. Bir istikrar yakalamamız lazım. Futbol takımının komple istikrarı, oyuncu, teknik heyet istikrarı… Bilic, Türkiye’ye alışma sezonunu çok iyi geçirdi. Camia ile yakınlaşması çok iyiydi. Esas performansı önümüzdeki sezon ortaya çıkacak. Hafta sonuna kadar İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk’le ilgili kararımız belli olur. Bunlar neticede köle değiller. Beşiktaş da bunlara para veriyor.”

“Bundan sonraki transferleri ben yapacağım.”

Transferi kendisinin yöneteceğini ifade eden Orman, “Bundan sonraki transferleri ben yapacağım. Stratejiler açısından bir ay içerisinde benim yöneteceğim süreç var. Önder Özen iyi bir insan, iyi bir teknik adam, namuslu bir arkadaş. Önder’le bizim çalışmalarımız günlük gelgitlerle anlaşmamız olmaz. Futbol direktörlüğünü ilk defa yapıyor. Beşiktaş camiasını yeni tanıyor. Onun da gerçek performansı gelecek sezon ortaya çıkacak. 5+3 ile ilgili Türk vatandaşı olarak para ödenen yabancının tribünde oturmasına karşıyım. Bizim açımızdan bir sıkıntı yok.”

“Diego bizim ikinci alternatifimizdi,  2-2.5 milyon euro da imza parası önerdik.”

Orman “Diego’yu neden Fenerbahçe aldı?” sorusuna da “Pazara çıkıyoruz. Düşündüğünüz oyunculara teklif yapıyorsunuz. Biz Diego ile ilgilendik ama, Diego bizim birinci alternatifimiz değil, ikinci alternatifimizdi. Bunları artık transfer yapıldıktan sonra göreceksiniz. Senelik 2.5 milyon euro önerdik. 2-2.5 milyon euro da imza parası önerdik. Fenerbahçe daha fazla ücret teklif etmiş. Bizim bir sistemimiz var. Çok yüksek kontrata imza atmış. Fenerbahçe’ye hayırlı olsun.

Fenerbahçe  kendi genel kurullarına hesabını verir.

Fenerbahçe ile dosttuz ama sahada en azılı rekabeti yapmayı devam edeceğiz. Bu işin doğasında olur. Beşiktaş, Fenerbahçe’nin elinden çok oyuncu almıştı. Çok üzüldüğüm bir konu değil. Cenk’i bildiğim kadarıyla Fenerbahçe de çok almak istedi. Ancak biz aldık. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Ama bunlar çok para harcadıkları için kendi genel kurullarına hesabını verecekler. Bir kırgınlık yok. Taraftarı mutlu etmek için 35 yaşındaki bir adama dünya para vermem” yanıtını verdi.

“Olcan’la ilgileniyoruz ama Gökhan Töre birinci oyuncumuz, Ay onun için ölüyoruz noktasında değiliz”

“Olcan ilgilendiğimiz bir oyuncu ama Gökhan Töre birinci oyuncumuz. 3-4 transfer stratejimiz var. Olcan’ın kulübüyle bir sene sözleşmesi var. Bizim ilgilendiğimiz bir oyuncu, ama “Ay onun için ölüyoruz” noktasında değil. Cenk hariç 5 oyuncu alacağız. Bunların 3 tanesi yabancı olacak. Bu sezon transfere 10 milyon euro para harcayacağız.”

Başkan Fikret Orman ayrıca Soma için Chelsea-Fenerbahçe-Beşiktaş şeklinde üçlü bir turnuva yapmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu