HaberSpor Haberleri

Erhun Ateş’ten Fikret Orman’a: Muhtar Emmiiii

Erhun AteşBeşiktaş camiasının sevilen isimlerinden Erhun Ateş, Başkan Fikret Orman’ı sert sözlerle eleştirdi.

Erhun Ateş’in Kartalhaber.com’daki yazısı;

Geçmişin hesabını soracağım diye mahalleliye vaatler vereceksin, koltuğa geçince de geçmişi unutturmaya çalışacaksın..

Mahallemize yardım kampanyası diye 200 bin ürün satacaksın, kazandığın parayla iki-üç yüksek maaşla çalışan hizmetlinin parasını dahi karşılayamayacaksın..

Mahalle sakinlerinin istemediği birisini takımın başına getirip 3-4 yıllık mukavele yapacaksın, sonra şampiyon olamadı diye kovacaksın..

Mahallenin sevgilisi haline gelen bir oyuncuyu sebepsiz yere yollayacaksın, sonra ekranlara çıkıp hata yaptık diyeceksin..

Ekranlara çıkıp mahallenin sorunları için pembe tablo çizeceksin, ama buzdağının altının karanlıkta kalmasına seyirci kalmaya devam edeceksin..

Koskoca mahallenin yayın organlarını ve pazarlama işlerini içeriği belli olmayan bir şirkete vereceksin, içinden sarı-lacivert renkli karşı mahalle çıkacak..

Mahallede 250 lira karşılığı vatandaş-kart projesi yapacaksın, 150’sini organizeyi yapan şirkete vereceksin..

Şampiyon olmuş basketbol takımını sponsor yok diye dağıtacaksın yerine 8-10 milyon dolar harcayıp tavuklara yem olacaksın..

Yarım milyon dolara basketbol takımına hoca getirip övüneceksin, mahalleden kovmaya gelince tazminat maddelerinden dolayı sessiz kalacaksın..

Mahalle şartları için seçime gidip seçim tarihini değiştireceksin, yeni aday çıkma ihtimalini göz önüne almayıp sportif direktör atayacaksın..

Destek olsunlar diye sarı-lacivert renkli karşı mahallenin adamlarını yanına alacaksın, sonra da apartmanın iç işlerini bu adamlara emanet edeceksin..

Yan mahalleden hoca transferi yapmaya kalkacaksın, sonrasında adamı getiremeden tazminatı tüm mahalle sakinlerine ödeteceksin..

Twitter’ı takip edip takıma adam alacaksın, Facebook’a yanlış yapıp haksız rekabete yol açacaksın..

Mahalledeki koltuğunu elde tutmak için 80-90 kişiye yöneticilik için söz vereceksin, sonrasında villa sahipleriyle yola devam edeceksin..

Muhtar emmi bee. Sana iki çift lafım var..

Bırak artık bu işleri.. Bu işler senin işin değil !..

Muhtarlık kim sen kim !.

[adrotate banner=”298″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu