HaberSpor Haberleri

Ekrem Dağ: Kapris yaptılar, Mesut ve nicelerini kaçırdılar

ekrem dag avusturya bp

Yarın Avusturya milli takımı formasıyla Türkiye’ye karşı mücadele edecek olan Ekrem Dağ, TFF’yi ve milli takım yetkililerini topa tuttu.

Türk Milli Takıma alınmaması sebebiyle yetkililere kırgın olduğunu söyleyen Ekrem Dağ, Hürriyet gazetesine şunları söyledi:

“Avusturya’da benim gibi yabancı olarak görev yapan tüm futbolcuları ülkelerinin milli takım idarecileri itina ile takip etti. Slovak, Çek, Alman, İtalyan oyuncular ülkelerinin milli takımlarına çağırdılar. Benim ülkem hariç.

Türkiye Futbol Federasyonu’nda görevlilerin Avusturya’ya gelip beni izlemeleri çok hoşuma gidiyordu. Sürekli beni ay yıldızlı takıma çağıracaklarını, müjdeleyip heveslendiriyorlardı. Sonra da ortadan kayboluyorlardı. Kimseden zorla Türk Milli Takımı formasını istemedim. Sadece yüreğimde ay yıldız sevgisi olduğunu ve milli takıma almaları halinde büyük başarılara desteğimin olacağını belirttim.

Günlerce Futbol Federasyonu’ndan ve Milli Takım seçicilerinden gelecek haberi bekledim. Türk Milli Takım forması giymek için günlerce uykusuz kaldım. Dayanamadım kendim aradım. Ama kimse dönmedi. Kalbimin bir tarafı kırık.Beni ve ailemi ekonomik yönden sahiplenen Avusturya Milli Takımı’nda kimse ile pazarlık yapmadan direk formayı teklif etmeleri beni mutlu etti.

Türk Milli Takımı’nda sanki rica minnet oynayacakmışım havası oluşturuldu. Bu tutumunu anlamıyorum. Mesut Özil, Gökhan İnler, Kenedy Bakırcıoğlu, Serdar Taşçı, Eren Derdiyok, Ümit Korkmaz, Yasin Pehlivan’ın hangi kaprisler yüzünden Türk Milli Takımı’na çağrılmadığına hala inanamıyorum. Avrupa’da yabancı milli takım forması giyen Türk oyuncuları görünce yüreğim sızlar. Ama yapılacak bir şey yok artık.

[adrotate banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu