HaberSpor Haberleri

İngilizlere de acımadılar! Dinamo Kiev: 2 – Manchester City: 0 / Video

shevchenko gol bp

UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’ı 4-1 ve 4-0’lık skorlarla eleyen Dinamo Kiev Manchester City karşısında da şov yaptı. Kiev’deki maçı 2-0 kazanan Ukrayna temsilcisi büyük avantaj yakaladı. Dinamo Kiev Manchester City maçı özeti…

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Dinamo Kiev Manchester City karşısında 2-0 galip gelerek İngiltere’deki rövanş öncesi büyük avantaj yakaladı. Dinamo Kiev Manchester City maçı dengeli bir oyuna sahne olurken golü bulan taraf ev sahibi oldu. 25. dakikada Yarmolenko’nun sol kanattan ortasına kale sahasındaki Shevchenko 3 kişinin arasından sıyrılarak golünü attı ve Dinamo Kiev Manchester City maçında takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında Manchester City, Balotelli ve Kolarov ile yakaladığı 2 net pozisyonu harcarken Dinamo Kiev’de de Gusev ve Milevski gole yaklaşan isimler oldu.

Dinamo Kiev Manchester City maçı ikinci yarısında ise İngiliz ekibinin harcadığı büyük fırsatlar vardı. David Silva, Lescott ve Tevez’le girdiği net pozisyonlardan yararlanamayan Manchester City, Gusev’in golüne de engel olamadı. 77. dakikada Milevskiy’in pasıyla topla buluşan Gusev güzel bir vuruşla farkı 2’ye çıkaran golü attı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Dinamo Kiev Manchester City’i 2-0 mağlup ederek rövanş öncesi avantaj yakaladı.

Dinamo Kiev Manchester City maçı golleri;

[media id=325 width=600 height=340] [adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu